LG Optimus L Series II

Pressemelding fra LG 3. april 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

ETTERLENGTET OPPFØLGER - NÅ LANSERES LG OPTIMUS L SERIES II I NORGE

I april debuterer den andre generasjonen av LGs populære L-serie i norske butikker.Den første generasjonen ble en stor suksess og oppfølgeren Optimus L Series II har enda bedre ytelse, forbedret brukeropplevelse og lekrere design.

LG Optimus L Series II lanseres nå i norske butikker. Oppfølgerne til suksesstelefonene i LGs L-serie kommer med oppgradert design og med flere nye funksjoner som setter brukeropplevelsen i fokus, med sine rene laserskårne konturer, lange batteritid og smarte LED-knapp med belysning, samt brukervennlig programvare fylt av smarte funksjoner.

Først ut i LG Optimus L Series II er de tre modellene LG Optimus L7II, Optimus L5II og Optimus L3II. De kommer til butikkhyllene i løpet av andre uken i april og slippes i fargene hvit og svart.

– Med Optimus L Series II fortsetter vi fjorårets suksess med L-serien og bygger videre på vårt veldig populære design kombinert med bra brukeropplevelse.Oppsummert er L-serien veldig gode smartphones som gir bra valuta for pengene, sier Kristoffer Ejebro, nordisk produktspesialist for Mobile Communications hos LG Electronics.

Bra design, prisdyktig og brukervennligNye LG Optimus L Series II tilbyr et utvidet oppsett brukervennlige funksjoner som er unike for LGs smartphones. MedQuickMemokan brukeren enkelt lage skjermdumper og dele håndskrevne notater.QuickButtongjør det mulig å tilpasse en knapp for hurtigtast-funksjonen, som starter en valgfri app som for eksempel kameraet, webleseren, musikkspilleren eller QuickMemo.Safety Caregir tre alternativer – ”Emergency Call Forwarding”, ”Phone Non-Usage Notice” og ”My Location Notice” –som kan konfigureres til å kontakte en utvalgt person ved en nødsituasjon. Modellene i den nye serien er også utrustet med en høyytelses IPS-skjerm og et batteri med ekstra stor kapasitet.

Pris og tilgjengelighetOptimus L7II og Optimus L3II beregnes å finnes tilgjengelige i Norge fra og med den andre uken i april 2013, i fargene hvit og svart. Optimus L5II kommer i svart i løpet av april og i hvitt i løpet av mai. Anbefalt pris inkl moms er 1999 NOK for Optimus L7II, 1499 NOK for Optimus L5II samt 999 NOK for Optimus L3II.

For mer informasjon og fullstendige spesifikasjoner for modellene i Optimus L Series II, se LG.com. For et innblikk i designutviklingen av Optimus L Series II, se LGs videointervju med Chul Bae Lee, Vice President og Head of Mobile Communications Design Lab.

Tekniske spesifikasjoner:

Optimus L7II:

·  Chipset: 1GHz Dual-Core (Qualcomm MSM8225)

·  Minne:  4GB eMMC / 768MB RAM / Micro SD

·  Bildeskjerm: 4.3” WVGA IPS

·  Kamera: Bakre 8.0MP med LED-blits / fremre VGA

·  OS: Android 4.1 Jelly Bean

·  Batteri: 2,160mAh

·  Dimensjon: 121,5 x 66,6 x 9,7 mm

Optimus L5II:

·  Chipset: 1GHz (Media Tek MT6575M)

·  Minne: 4GB eMMC / 512MB RAM / Micro SD

·  Bildeskjerm: 4”WVGA IPS

·  Kamera: Bakre 5.0MP med LED-blits

·  OS: Android 4.1 Jelly Bean

·  Batteri: 1,700 mAh

·  Dimensjon: 117,5 x 62,2 x 9,2 mm

Optimus L3II:

·  Chipset: 1GHz (Qualcomm MSM7225A)

·  Minne: 4GB eMMC / 512MB RAM / Micro SD

·  Bildeskjerm: 3.2” QVGA IPS

·  Kamera: Bakre 3.0MP

·  OS: Android 4.1 Jelly Bean

·  Batteri: 1,540mAh

·  Dimensjon: 101,6 x 61,1 x 11,9 mm

Powered by Labrador CMS