LG Optimus L7 P700 og Optimus L5 E610

Pressemelding fra LG 1. juni 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Designmobilene LG OPTIMUS L7 OG OPTIMUS L5 Kommer i butikk

Med siste Android-versjon, kvalitetsskjerm og avanserte multimediefunksjoner gir Optimus L7 og Optimus L5 inntrykk av å være dyrere enn de faktisk er

Nå lanseres det to nye modeller i LGs designkolleksjon L-serien i Norge: LG Optimus L7 P700 og Optimus L5 E610. Som de andre medlemmene i L-serien byr de på tidløs eleganse uten å fire på verken egenskaper eller funksjonalitet. Modellene er utstyrt med skjermer på henholdsvis 4,3 og 4,0 tommer og det nyeste operativsystemet fra Google: Android Ice Cream Sandwich.

– L-serien leverer både stil og ytelse i én og samme smarte pakke, perfekt for dem som ønsker seg en elegant og avansert smarttelefon som ser dyrere ut enn den faktisk er. Vi tror at både Optimus L7 og Optimus L5 vil slå godt an i sine prisklasser. Det sier Kristoffer Ejebro, som er nordisk produktspesialist på mobiltelefoner hos LG Electronics.

Optimus L7 P700

Den 8,7 mm tynne og slanke Optimus L7 representerer L-Style-filosofien med sitt elegante utseende, som blir fremhevet ytterligere av metallkanter og mønstret bakside. Den 4,3-tommers skjermen med høy oppløsning sørger for optimal lesbarhet og løfter brukeropplevelsen. Optimus L7 har også et avansert kamera med rask autofokus, som lar brukeren fange de verdifulle øyeblikkene på en mer presis måte, hvor og når de enn måtte oppstå.

Optimus L5 E610

Til tross for sitt slanke ytre har Optimus L5 en stor skjerm på hele 4,0 tommer. Det gjør brukeropplevelsen perfekt enten det går i nettsurfing og medieavspilling eller mer tradisjonell mobilbruk. Som alle medlemmene i LGs L-serie med vekt på design har også Optimus L5 fått en moderne utforming, der metalldetaljer og en teksturert bakside er noen av høydepunktene. Også innvendig er det en solid telefon med kamera på 5 megapiksler, GPS, FM-radio og mange andre anvendelige funksjoner.

Ice Cream Sandwich Brukerne vil også kunne utforske Android-versjonen Ice Cream Sandwich på Optimus L7 og L5. Med den smartere og raskere utgaven av operativsystemet kan brukerne glede seg over avansert fleroppgavekjøring og et mer intuitivt grensesnitt.

Raffinert og moderne L-design

L-designen med sine rene linjer og eksklusive metalldetaljer gir modellene i L-serien et moderne formspråk. Telefonens utforming og den teksturerte baksiden gjør at den alltid ligger godt i hånden, og at telefonen blir oppfattet som tynnere enn den egentlig er.

NFC Optimus L7 og L5 har støtte for den spennende teknologien NFC (Near Field Communication), og er dermed et fremtidsrettet valg. Med NFC kan kompatible enheter enkelt kommunisere trådløst med hverandre, samtidig som det skaper muligheter for nye og brukervennlige tjenester.

Pris og tilgjengelighet

Optimus L7 fås nå i butikkene til en veiledende pris på cirka 2 390 kroner inkl. mva. Optimus L5 kommer i juni og vil ha en veiledende cirkapris på 1790 kroner inkl. mva.

Powered by Labrador CMS