LG CM3330

Pressemelding fra LG Electronics 11. juni 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

MODERNE MØTER OLD SCHOOL – LG LANSERER HIFI-SYSTEM TIL FREMTIDENS OG NÅTIDENS LYDFORMATER

Med LG Electronics’ nye mikrosystem CM3330W (hvit) og CM3330B (svart) går det som en lek å lytte til musikk hjemme fra et flott lydanlegg. Anlegget er enkelt å plassere, gir god lyd og er som skreddersydd til den moderne brukers krav til å kunne lytte til musikk på ulike måter fra ulike kilder. Mange av oss har fortsatt den gamle CD-samlingen, samtidig som vi laster ned MP3-låter til datamaskinen og streamer musikk via smarttelefonen fra tjenester som Spotify og Wimp.

CM3330 støtter trådløs streaming via Bluetooth og er samtidig utstyrt med flere andre lydinnganger, som gjør det enkelt å koble til og spille av musikk fra smarttelefoner, bærbare datamaskiner, nettbrett og andre kompatible enheter. CM3330 støtter også fremtidens radioteknologi, DAB. DAB er en mer effektiv og miljøvennlig teknologi, som gir mulighet for å pause og spole tilbake i programmer og motta avanserte teksttjenester eller bildeserier over radioen.

For den mere tradisjonelle musikkelsker, er CM3330 utstyrt med både CD-spiller og FM-radio. Utover trådløs tilkobling via Bluetooth, har CM3330 også USB Smart-inngang, som betyr at man enkelt kan koble til sin smarttelefon med Android eller iOS via en USB-kabel og streame musikk samtidig som at mobilens batteri lades opp.

Systemets 2.1-kanals høyttalere på 40 W og innebygde subwoofer gir en klar og fyldig lyd på tross av sin kompakte størrelse. CM3330 er også utstyrt med LGs Dynamic Loudness-algoritme, som optimerer lyden over hele lydspektret for å kompensere for lavere følsomhet i de lavere frekvensene. CM3330 støtter også filformatet FLAC (Free Lossless Audio Codec), som gir lyd av høy kvalitet uten komprimering.

Med sitt minimalistiske og stilrene utseende, passer CM3330 inn overalt – i stuen, soverommet, for ikke å snakke om ungdomsrommet eller studenthybelen. Nå om sommeren er den også perfekt til hytta. Den brukervennlige touch-designen gir CM3330 et moderne utseende. Modellen lanseres i to farger i Norden, svart og hvit, som passer til enhver smak.

Tekniske spesifikasjoner:

Pris og tilgjengelighet

LG CM3330 fås i butikkene nå, til følgende veiledende salgspriser:

Powered by Labrador CMS