Libratone Loop

Pressemelding fra Libratone 1. oktober 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Heng lyden på veggen med Libratone Loop:

Libratone lanserer deres mest allsidig høyttaler

Veggmontert, trådløs og med skikkelig trykk: Libratone Loop endrer måten du opplever lyd på

Danske Libratone er kjent for sine trådløse designhøyttalere. Nå utfordrer de på nytt lydopplevelsene i hjemmet ved å lansere Libratone Loop, en allsidig høyttaler med god lyd og trådløs avspilling. Libratone Loop er designet for å endre måten du hører musikk på, og oppfatningen av at god lyd kun kommer fra store, svarte kasser. Denne fargerike stereohøytaleren leveres med både fotstøtte og et elegant veggfeste, som gjør det svært enkelt og fleksibelt å finne plass til den i hjemmet. Slank, men kraftfull, denne skjønnheten leverer en fantastisk lydopplevelse.

Et lydmøbel

Høyttalere er som regel laget for å høres bra ut, men de er gjerne både klumpete, stygge og koblet opp med mye ledninger. Libratone Loop skiller seg fra dette ved å være trådløs og problemfri, uten at det går ut over lydkvaliteten. Libratone Loop visker ut grensene mellom møbel og lydanlegg, og blir det Libratone kaller et ”lydmøbel”. Libratone Loop kombinerer både stil og funksjon, og er den ideelle trådløse høyttaleren for de som elsker musikk og vakker design. Libratone Loop har en overraskende god lydkvalitet gitt sin relativt lille størrelse. 

Frihet til å perfeksjonere plassering

Libratone Loop tilbyr flere plasseringsvalg. Den minimalistiske høyttaleren kommer med både et lite stativ og et elegant veggfeste for enkel og fleksibel plassering rundt i huset. Enten montert på veggen eller plassert på et bord, en skjenk eller i en bokhylle, så trenger du ikke å ofre stil for å likevel kunne plassere høyttalerne perfekt. Den har et utfordrende utrykk med en ren, moderne design som forsterker interiøret i enhver stue.

Skandinavisk i stua

Med et utseende bygget på skandinavisk designtradisjon er det vanskelig å la være å stirre lenge på Libratone Loop. Den gir avkall på myten om at god lyd bare stammer fra store, svarte bokser plassert i en viss symmetrisk formasjon. Former kan brukes til å endre stemningen og utseendet på et rom, og buede linjer har en tendens til å fremme mykhet. Den slanke, runde formen på Libratone Loop utjevner de dominerende rektanglene av hyller, bilderammer, TV-­‐skjermer og andre møbler som finnes i mange hjem. Libratone Loop er et positivt tilskudd og balanserer ut interiøret.

"Leken med geometriske figurer er noe som kjennetegner Libratones design. Vi har fra før en rektangulær Lounge, en trekantet Live og en sylindrisk Zipp, så neste skritt var naturligvis en sirkulær høyttaler som Libratone Loop. Den er liten, men leverer en overlegen lydgjengivelse nettopp på grunn av sin runde form. Det representerer enkelhet, elegant minimalisme, godt håndverk og sammensmeltingen av form og funksjon.", sier Kristian Krøyer, kreativt ansvarlig hos Libratone

Utskiftbare deksler i italiensk ull

De utskiftbare dekslene på Libratone Loop er laget av fin, italiensk ull. Det gir et eksklusivt og særegent utseende. Ull er et naturlig fiber av høy kvalitet med en velprøvd holdbarhet, noe som gjør at høyttaleren kan tåle repeterende bruk og samtidig beholde farge, form og et flott utseende i mange år. Strukturen i ullfiberne reduserer også skitt og flekker. De utskiftbare dekslene i totalt åtte ulike farger gir deg muligheten til å velge en nyanse som passer med ditt interiør og gjenspeiler din stil.

Dropp kablene

Libratone Loop gir deg friheten og bekvemmeligheten med trådløs musikk, uten at det går på kompromiss med lydkvaliteten. AirPlay og DLNA-­‐teknologi (for Android) lar deg strømme lyd trådløst gjennom ditt hjemmenettverk. Med PlayDirect kan du til og med strømme musikk uten et trådløst nettverk. Det betyr at du enkelt kan spille av favorittmusikken din fra en iPad, iPhone, Android eller Mac/PC, uansett hvor du er. Du kan også spille fra Spotify, Wimp og andre strømmetjenester med alle Libratones høyttalere.

Ta kontroll

Lyd trenger rom og avstand for å høres så fyldig og rik ut som den er laget for. Den runde formen på høyttaleren støtter den innebygde FullRoom ™-­‐teknologien som reflekterer lyden på veggene og sprer den i alle retninger, slik at den fyller rommet med lyd fra hjørne til hjørne. Libratone har en app som er laget for at du kan sette opp høyttaleren for en best mulig lytteopplevelsen, uansett hva slags rom du er i. App-­‐en gir deg mulighet til å forbedre og tilpasse lydopplevelsen ved å matche høyttalerens omgivelser og også definere hva slags musikk spilles. Alt kontrollert fra håndflaten din.

Pris og tilgjengelighet

Libratone Loop, kledd i Pepper Black, Salty Grey eller Raspberry Red selges hos Hi-­‐Fi Klubben, Humac, Eplehuset, og på Apple.com og Libratone.com fra oktober 2013 for veil. 3999,-­‐ inkl. mva.

Ekstra trekk i alle regnbuens farger, inkludert Pineapple Yellow, Passion Pink , Plum Purple, Petrol Blue og Icy Blue selges separat hos forhandler og på nett fra oktober 2013.

Andre trådløse høyttalere fra Libratone:

• Libratone Zipp, en elegant og sylinderformet høyttaler som lar deg spille av musikk hvor som helst og når som helst. Har oppladbart batteri og lærhåndtak for full fleksibilitet. Veil. kr 3599,-­‐ med tre trekk i ulike farger.

• Libratone Live, et designikon og et allsidig, trådløst lydsystem med FullRoom-­‐teknologi som gir deg en 360-­‐graders lydopplevelse. Veil. kr 4199,-­‐

• Libratone Lounge, en ekte hi-­‐fi-­‐erstatning for din egen stue. En perfekt match for TV-­‐ en. Veil. kr 9499,-­‐

Powered by Labrador CMS