Libratone med Decór-farger

Pressemelding fra Libratone 23. februar 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nye, moteriktige farger til suksessfulle designhøyttalere:

Naturlige farger til naturlig lyd

Danske Libratone har hatt stor suksess med sine trådløse høyttalere med utskiftbart trekk i italiensk ull. Nå de har fått hjelp av det kjente, Københavnbaserte trend- og designstudioet R7B for å finne tre nye sesongfarger til sine prisvinnende høyttalere.

Klesdesignere er ikke de eneste som lar seg inspirere av høstens moteuker. Mange av fargene og mønstrene finner veien til designprodukter rundt om i verden. Libratone, som har utskiftbare ulltrekk på alle sine trådløse høyttalere, gir eierne sine anledning til å skifte trekk og la produktet bli et av hjemmets designobjekter som følger siste trender.

Designstudioet R7B, som er kjent for å velge fargene til Arne Jacobsens 7-ern, har latt seg inspirere av vårens farger i mote- og interiørverden og valgt fargene Almond Brown, Lava Brown og Steel Blue. Det er behagelige og naturlige farger som garantert vil gi høyttaleren din et moderne og nytt uttrykk. R7B valgte også nye farger for Libratones forrige kolleksjon.

– Flott lyd bør også se bra ut. De nye fargene viser at hi-fi-produkter kan være pene og dekorative, og ikke bare svarte bokser. Med de tre nye fager, som den nedtonede blå denimen og de to rustikke nyansene av brunt, vil vi også nå de som liker mer det mer nøytrale og autentiske, sier Jan McNair daglig leder av Libratone.

Trekkene i de nye Decór-fargene er tilgjengelig for høyttalerne Libratone ZIPP, Libratone LOOP og den helt nye lydplanken Libratone DIVA. Trekkene er tilgjengelige i Libratones nettbutikk (shop.libratone.com) for kr 399,- (Zipp cover), kr 479,- (Loop cover) og kr 649,- (Diva cover).

Powered by Labrador CMS