Libratone Zipp Copenhagen

Pressemelding fra Libratone 6. januar 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Libratone ZIPP med eksuklusiv «Copenhagen Edition»

Nye Libratone i ull og aluminium

Libratone, kjent for sine prisvinnende designhøyttalere, lanserer nå en eksklusiv versjon av trådløse og bærbare ZIPP i ull og aluminium. Serien har fått navnet ZIPP Copenhagen Edition, og har den markedets mest fleksible multirom-løsning som den klassiske ZIPP.

ZIPP Copenhagen Edition kombinerer en solid og stilig base av aluminium, med et trekk i myk, italiensk ull og håndtak i skinn. Designhøyttalerne gir lytteren fyldig 360-graders kvalitetslyd, har støtte for både WiFi og Bluetooth og hurtigvalg for radio-strømming.

Flere spiller sammen

Copenhagen Edition er en del av den nye utgaven av ZIPP-serien, som ble lansert sist oktober. Alle modellene støtter SoundSpace Link som lar deg koble opptil seks høyttalere sammen, plassere dem i ulike rom, og flytte dem rundt som du ønsker. Det er den mest allsidige multirom-løsningen tilgjengelig.

Ett av kjennetegnene for Libratone, høyttalertrekkene i italiensk ull, har blitt reservert for nettopp Copenhagen Edition.

– Den opprinnelig idéen med ull var å sette et varmt og personlig preg på et produkt som tradisjonelt oppfattes hardt og kjølig. Dette ble en suksess i designverden og ga oss en rekke priser for innovativt design. Da vi utviklet den nye generasjonen ZIPP-høyttalere tok vi et bevisst valg om å bruke signaturmaterialet for våre mest eksklusive produkter, som Copenhagen Edition, sier daglig leder Jan McNair i Libratone.

Ingen standardkomponeneter

Begge høyttalerne inneholder kun spesialdesignede elementer, uten standardkomponenter. De har 360° FullRoom™, støtter WiFi- og Bluetooth-tilkobling, som sammen med 8-10 timers batterikapasitet gjør dem ideelle for strømming hjemme og på farten. ZIPP-serien støtter Spotify Connect, er kompatible med Apple Music og har mikrofon som gjør dem egnet som høyttaler for samtaler fra mobil. ZIPP-serien kan strømme og lagre opp til fem internettstasjoner som styres direkte fra høyttaleren. Alle funksjoner kan settes opp fra en oppdatert Libratone-app, som kan lastes ned fra AppStore og GooglePlay.

Copenhagen Edition av ZIPP (kr 3799,-) og Copenhagen Edition av ZIPP MINI (kr 3199,-) blir begge tilgjengelige i nettbutikken fra 15. februar, og deretter blir de å finne hos forhandlere. Høyttalerne leveres i fire farger: Salty Grey, Pepper Black, Raspberry Red og Steel Blue. Ekstra ulltrekk (kr 349,-) er tilgjengelig i ytterligere to farger: Almond Brown og Icy Blue. Det er også mulig å bytte ut ulltrekkene med et av de mange Libratone CoolWeave-cover for å matche interiør, sesong eller humør.

Powered by Labrador CMS