Loewe bild 3

Pressemelding fra Loewe 15. desember 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

TV’en som imponerer allerede før den er slått på: Loewe bild 3

Med lanseringen av nye Loewe bild 3 viser Loewe neste dimensjon av estetisk og perfekt designet high-tech.

Loewe bild 3 har et minimalistisk design, men under skallet er det en sofistikert kombinasjon av de fineste materialer og den nyeste teknologien. Innholdet vil imponere både den stilsikre og den teknologikyndige.

I motsetning til mange andre TV-apparater er Loewe bild 3 et elegant designobjekt som passer inn i ethvert bomiljø. Den blir et naturlig blikkfang uten å dominere rommet og tilbys i de nye fargene Graphite Grey og Light Grey. Nytt er også at høyttaleren er trukket i et eksklusivt stoffmateriale.

En annen detalj som designpurister vil la seg imponere av er Loewes skjulte kabelføring. Kablene nærmest forsvinner og blir usynlige, slik at den ser lekker ut også frittstående i rommet – fra alle vinkler.

Stor brukervennlighet med ny Loewe OS.

Operativsystemet er re-designet og enda mer intuitivt enn før. Kanallister og innhold på harddisk eller innstillinger av lyd og bilde blir en fryd med den nye og oversiktlige menystyringen.

Perfekt lyd og Ultra High DefinitionInnebygget stereolyd med bassrefleks høyttalere og 2x40W effekt i frontvendte høyttalere gir uovertruffen lyd. Loewe bild 3 leveres i to versjoner. Med eller uten integrert Dolby digital 5.1 dekoder, også kalt DAL (Digital Audio Link) som muliggjør hjemmekinolyd med enten 3.1 eller 5.1 konfigurasjon.

Brilliante farger, dyp kontrast og overbevisende realistisk. Med Loewes smarte skaleringsalgoritmergir har bild 3 UHD (4K) panel fantastisk bildegjengivelse også i Full HD og gir et mer levende og naturtro bilde.

Tekniske spesifikasjoner

Veil. Utsalgspriser:

Loewe bild 3.40 18.999,- u/DAL 20.999,- m/DAL

Loewe bild 3.48 23.999,- u/DAL 25.999,- m/DAL

Loewe bild 3.55 28.999,- u/DAL 30.999,- m/DAL

Loewe DR+ Feature Disk 1T 2999,-

I butikkene medio desember.

Powered by Labrador CMS