Loewe Oled

Pressemelding fra Loewe 17. august 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Loewe lanserer OLED TV i 55 og 65 tommer

Loewe Bild 7 – navnet på den nye Ultra HD OLED TV som Loewe introduserer med VantaVision bildeteknologi.

Loewe Bild 7 er Loewes første TV med OLED teknologi. Kombinasjonen av den nye state-of-the-art OLED teknologien og Loewes legendariske bildebehandlings-software har fått navnet VantaVision.

Dette uttrykket stammer fra det mørkeste menneskeskapte stoff kalt VantaBlack®. Det består av rørformede partikler og reflekterer nesten ikke lys, men absorberer opp til 99% lys. Den samme ultimate sort fargen benyttes også til kalibrering av romteleskoper og kamuflering av satellitter. Denne dypeste nyansen av sort har også gitt en ny dimensjon til billedkunsten – billedhuggeren Anish Kapoor er den eneste kunstner som har fått rettigheter til å jobbe med denne type farge. Loewes VantaVision bildeteknologi er inspirert av VantaBlack®.

Perfekt lyd og design

Loewe Bild 7 er en opplevelse i seg selv. Når du slår på TVen glir den elegante skjermen automatisk opp og avslører en slank men kraftfull og hittil uhørt lydgjengivelse. Når TVen slås av senker skjermen seg igjen lydløst ned og skjuler diskret soundbaren slik at kun den minimalistiske skjermen er synlig.

Slår du sammen den formidable lydkvaliteten og den integrerte Bluetooth-teknologien er det opplagt å bruke den som lydkilde til å streame musikk via en smarttelefon eller nettbrett.

Designet er estetisk lett og minimalistisk. Med en tykkelse på under 7mm er TVens display slankere enn de fleste smarttelefoner! Bygget med de beste materialer, en utsøkt finish og sitt 360 graders design ser den elegant ut fra enhver vinkel. Brukergrensesnittet gjør den daglige bruken til en fornøyelse med sine funksjoner og avanserte moderne grafikk.

Loewe Bild 7 modeller

Loewe Bild 7 leveres i fargen Graphite Gray og i to skjermstørrelser på hhv. 55" og 65".

Veiledende utsalgspriser er kr. 53.999,- og 72.999,-

Loewe Bild 7 leveres som standard med veggoppheng. Utover dette leveres det en rekke forskjellige monteringsløsninger bla. motorisert gulv og bordstand samt drei og svingbare veggoppheng.

Loewe Bild 7 er i butikken fra medio september 2016.

Powered by Labrador CMS