Loewe One

Pressemelding fra Loewe 27. mai 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nye Loewe One – Sofistikert TV med minimalistisk design, god lyd og streaming muligheter.

Loewe lanserer en helt ny TV-modell som appellerer til individualisten og de som setter design og kvalitet i høysetet. Premium kvalitet til en fornuftig pris.

Med Loewe One sitt nesten rammeløse monitor lignende design setter Loewe standarden.

TV’ens slanke og minimalistiske design gjør at den passer inn i ethvert hjem. Integrerte høyttalere og en forsterker på 2x20W sørger for balansert stereo gjengivelse. Tidal App* er forhåndsinstallert slik at du kan spille av dine musikkfavoritter direkte på TV’en.

Med Loewe One har du flere plasseringsmuligheter. På veggen, på bord, i reol, i rack eller på et av Loewes gulvstativ. Valget er ditt. Det lekre designet gjør at den tar seg godt ut i alle miljøer uansett hvordan man plasserer den.

Loewe One byr på naturtro høyoppløste bilder, god lyd og sofistikert design. TV’en er skapt til designelskende forbrukere som ikke vil inngå kompromisser når det gjelder kvalitet og brukervennlighet.

Leveres med en lekkert dreibar bordfot i aluminium, andre veggfester og monteringsløsninger er tilgjengelig hos din Loewe forhandler. Modellene er allerede ute i butikkene og prisen starter på 11 499,-

Modeller:

Loewe One 40" Full HD sort: kr. 11 499,-

Loewe One 55" UHD sort:     kr. 21 999,-

For produktinformasjon og opplysninger om nærmeste Loewe forhandler: www.loewe.no

(*) Bruk av Tidal App krever et abonnement hos tilbyderen.