We by Loewe er et nytt merke, rettet mot unge kunder. Foto: Loewe

LOEWE TILBAKE I NORGE

Loewe er tilbake med nye TV- og audioprodukter, produsert i Tyskland. Norsk representant er Claus Malthe i Veibel AS.

– Vi er allerede i gang med å gjøre avtaler med gamle og nye kunder, sier Claus Malthe til fagbladet Elektronikkbransjen.

Claus Malthe i Veibel AS representerer Loewe i Norge. Foto: Tore Skaar

Han solgte Loewe for 20 år siden, da han var ansatt hos CableCom i Sandefjord som da var norsk distributør for merket. Nå er han tilbake som Loewes representant i Norge, gjennom sitt selskap Veibel AS som har inngått en avtale med Nordio Agency ApS og deres partner NSI Electronic ApS, som igjen representerer Loewe i Norden og Baltikum gjennom en avtale med Loewe Technology GmbH.

Tysk produksjon

– Loewe leverer igjen sin velkjente luksuskvalitet, og produktene er fortsatt produsert i Tyskland. Kvaliteten er den samme uansett størrelse, om det er snakk om en 77 tommer eller en 32 tommer, sier Malthe.

Loewe leverer igjen sin velkjente luksuskvalitet

– Vi satser på en begrenset distribusjon, og vil prioritere dem som vil ha produktene utstilt i butikk.

Malthe sier Loewe fremdeles er et av de ledende internasjonale varemerker for TV- og lydprodukter.

– Siden starten i 1923 har Loewe bidratt med å forme hele bransjen med sine ikoniske produkter med innovative løsninger og gode design, sier Malthe.

Loewe utvikler og produserer sine produkter ved egen fabrikk i Kronach i Tyskland. Det er i dag rundt 150 personer ansatt ved Loewe Technology GmbH.

Artikkelen er tidligere publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 5/2021, som ble distribuert 11. oktober. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.
Powered by Labrador CMS