Logitech z533

Pressemelding fra Logitech 9. juli 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nye Logitech z533 Multimedia-høyttaler gir deg kraftig lyd som beveger deg

Tilfør intensitet til ditt underholdningssystem med romslig lyd og bass.

I dag utvidet Logitech repertoaret av hjemmehøyttalere med introduksjonen av Logitech z533 Multimedia-høyttaler. I mer enn tredve år har Logitech laget lydprodukter som får det beste ut av lyden. Hvert system ¬er designet og testet i vårt ultramoderne forsknings- og utviklingslaboratorier, og løftet til de høyeste akustiske standarer for å gi deg den optimale lytteropplevelsen. Og Logitech z533 er intet unntak.

- Hele tiden får vi tilbakemeldinger fra forbrukerne om hvor mye de elsker Logitech-høyttalere, og ofte er det med et hint av overraskelse om hvor gode de faktisk er, sier Pål Berntsen, salgssjef Logitech Norden.

- Vi vet at når man først lytter til en Logitech-høyttaler, er det lett å bli avhengig, og z533 vil ikke skuffe den heller, fortsetter han.

Høyttalersystemet gir kraftfull akustikk med rike ‘lows’ og detaljerte ‘highs’ for robust og romslig lyd til hjemmet ditt. Logitech z533 Multimedia-høyttaler tar musikken din, filmene og spillene dine til nye høyder med dynamisk bass, takket være subwooferen med 2.25-inch full range drivers.

Logitech z533 Multimedia-høyttaleren har også en tilkoblet kontroll-pod som du kan legge på et passende sted for enkel adgang til kontroll over strøm, volum og bass – sammen med utgang for hodetelefoner og en ekstra 3.5 mm inngang. Flere innganger, inkludert 3.5 mm og RCA, gjør at du kan koble deg til så og si hvilken som helst  enhet med en lydutgang, slik som datamaskinen, tabletet, smarttelefonen – eller til og med TV-en.

Pris og tilgjengelighet

Logitech z533 Multimedia-høyttaler er forventet i butikk den 15. juli.2015, til en veiledende pris på 899 kroner.

Nå også tilgjengelig: Logitech z333 Multimedia-høyttaler.

Logitech annonserte i dag at Logitech z333 også vil være tilgjengelig. Dette 2.1-høyttalersystemet – med 80 watts toppeffekt (40W av RMS-effekt) – gir høy bass takket være en dynamisk subwoofer,  og klare ’mids’ og ’highs’ fra sine to satellitt-høyttalere.

Loitech z333 Multimedia-høyttaler har vært tilgjengelig i utvalgte butikker i Europa siden slutten av juni, til en veiledende pris på 699 kroner.

Powered by Labrador CMS