Logitech Harmony Touch

Pressemelding fra Logitech 3. oktober 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Ta kontroll med den nye Logitech Harmony Touch

Den nye fjernkontrollen fra Logitech har berøringsskjerm og 50 ikoner som kan tilpasses ditt behov.

Logitech lanserer i dag den nye generasjonen av sin prisvinnende produktlinje Harmony® fjernkontroller, Logitech Harmony® Touch. Fjernkontrollen lar deg tilpasse innstillinger etter behov, så berøringsskjermen fungerer intuitivt og bra – med farger.

Enklere blir det ikke

Med Logitech Harmony Touch kan du legge til, fjerne og endre rekkefølgen på opptil 50 favorittkanaler fra din kabel- eller satelittleverandør rett til en 2,4-tommers berøringsskjerm i farger. Etter en enkel nettinnstilling, får du tilgang til alle favorittkanalene med et trykk. Da slipper du bryet med å huske kanalnumre og leite deg gjennom lange guider. Du kan også stille inn slik at du raskt og enkelt kan velge underholdningsform - fra TV og filmer til spill og musikk - med ett trykk.

Imponerende system

Logitech Harmony Touch representerer en ny utvikling innen universelle fjernkontroller, sier Joerg Tewes, Visepresident for Logitechs digital home business group. Folk setter pris på gode løsninger og ønsker systemer som imponerer og er enkle å bruke. Med dette i tankene, designet Logitech en fjernkontroll som gjør det enkelt å tilpasse etter behov, og som gir god kontroll over underholdningen i hjemmet.

Lyser i mørket

Denne fjernkontrollen er ergonomisk formet og har en strømlinjeformet plassering av knappene. Tastene er bakgrunnsbelyste, slik at du enkelt kan navigere selv i mørket. Logitech Harmony Touch er kompatibel med mer enn 225.000 underholdningsenheter til hjemmet, og mer enn 5.000 merker, og den kan styre så mange som 15 enheter. Ladestasjonen som følger med sørger for at fjernkontrollen er klar når du trenger den.

Pris og Tilgjengelighet

Logitech Harmony Touch selges i Norge fra 12. oktober og har følgende veil pris: 1499 NOK. For mer informasjon se www.logitech.no.

Powered by Labrador CMS