Logitech Ultimate Ears

Pressemelding fra Logitech 14. mars 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Ultimate Ears slippes løs i dine ører

Ørepluggene profesjonelle artister bruker lanseres nå i Norge

 — Nå får også du endelig muligheten til å oppleve musikk slik mange av verdens beste artister gjør det. Ultimate Ears er et merkenavn som både er i bevisstheten og ørene til de største navnene i musikkbransjen, og nå lanseres disse produktene også i Norge.

Ultimate Ears ble grunnlagt i 1995 av rockebandet Van Halens lydingeniør Jerry Harvey. Under en konsert dette året mistet bandets trommeslager Alex Van Halen hørselen, og Harvey utformet da spesialtilpassede øreplugger til ham – Ultimate Ears. Disse ble raskt populære i musikerkretser, og er i dag profesjonelle musikeres førstevalg . Og det er ingen tilfeldighet – Ultimate Ears gir ganske enkelt den beste passformen og lydgjengivelsen som er tilgjengelig.

- Musikk kommer innenfra, og det er ingen følelse som kan slå det å høre sounden du først hadde i hodet gjengitt i ørene dine, sier David Wooster, som er lydingeniør for Leona Lewis.

- Disse ørepluggene får deg til å bli forelsket i favorittlåtene dine på nytt.

Siden 2002 har Ultimate Ears også laget øreplugger for forbrukere, og disse finnes i en rekke modeller og prisklasser – alt fra Ultimate Ears 100 til et par hundrelapper til spesialstøpte øreplugger som også profesjonelle musikere bruker. Felles for dem alle er imidlertid fremragende passform og førsteklasses lyd – og de er alle fininnstilt av de samme ingeniørene som stemmer sceneøreplugger for profesjonelle artister.

Uansett om du trenger en virkelighetsflukt, er på jakt etter fullstendig indre ro eller vil høre musikk i studiokvalitet gir Ultimate Ears med sitt store spekter av produkter deg klar lyd som kommer til å pirre øretrommene dine. Alt du må gjøre er å finne den rette modellen for deg. Her er en oversikt over forbrukermodellene som lanseres i mars:

Ultimate Ears 100

Ultimate Ears 100 Noise-Isolating Earphones leveres i fem ulike musikksjangerinspirerte design. I tillegg til å levere svært god lyd har disse ørepluggene også støyisolasjon på opptil 24 dB, slik at du kan nyte musikk uten forstyrrelser. Hvert par med øreplugger leveres med øreputer i fire forskjellige størrelser, slik at pluggene alltid sitter tett og behagelig i ørene dine. Og ikke nok med det – ørepluggene er bunnsolide og utformet for å vare lenge.

For å hjelpe deg med å finne øreplugger som lar deg uttrykke stilen din, musikksmaken din eller bare favorittfargen din har Ultimate Ears utviklet fem ulike design med stort særpreg – akkurat som deg.

Ultimate Ears 100 Green Cells er inspirert av elementer fra hip hop-sjangeren, og har en blank, svart innfatning, silikonøreputer i en livlig grønnfarge og utsmykninger med en urban touch.

Ultimate Ears 100 Red Blossom er utviklet for kreative mennesker, og er inspirert av fantasien låtskrivere bruker når de komponerer nye sanger.

Ultimate Ears 100 Purple Splatter er inspirert av synth- og elektronisk musikk, og har hvit innfatning, lilla øreputer og matchende utsmykning.

Ultimate Ears 100 Grey Industry er utstyrt med iøynefallende utsmykning og metallgrå innfatning, og utstråler den samme begeistringen og temperaturen som de beste rockebandene har når de står på scenen.

Ultimate Ears 100 Blue Robots har bilde av nettopp en blå robot på hver øreplugg, og leveres med dypblå ledning og turkise øreputer.

Alle Ultimate Ears 100 Noise-Isolating Earphones-modellene har en veiledende utsalgspris på 199 kroner.

Ultimate Ears 200 Noise-Isolating Earphones og Ultimate Ears 200vi Noise-Isolating Headset

Hvis du vil ha allsidige, komfortable øreplugger er Ultimate Ears 200 Noise-Isolating Earphones eller Ultimate Ears 200vi Noise-Isolating Headset et godt valg – selv om du har små ører. De har støyisolasjon på opptil 26 dB, finnes i tre ulike farger (rosa, svart eller blå), og leveres med fem par myke øreputer i størrelse XXS til L.

Ultimate Ears 200vi Noise-Isolating Headset har samme lydforhold som Ultimate Ears 200, men leveres i tillegg med fjernkontroll og mikrofon på ledningen, slik at du får detaljert lyd, god samtalekvalitet og støyisolasjon både når du hører på musikk og snakker i telefonen.

Ultimate Ears 200 Noise-Isolating Earphones har en veiledende utsalgspris på 279 kroner, mens Ultimate Ears 200vi er priset til 329 kroner.

Ultimate Ears 300 Noise-Isolating Earphones og Ultimate Ears 300vi Noise-Isolating Headset

Uansett om du trener på treningssenter eller sliter ut fortauene i nabolaget hjelper Ultimate Ears 300 Noise-Isolating Earphones deg med å røre på deg. Ørepluggene er laget for deg som har en aktiv livsstil – som følge av de formbare ørebøylene faller Ultimate Ears 300 ikke ut når du trener. De er laget av slitesterke, svettemotstandige materialer, og tåler selv de hardeste treningsøkter. Og fordi de er justert med ekstra bass har du alltid beaten du trenger for å holde det gående.

Ultimate Ears 300vi Noise-Isolating Headset har samme lydforhold som Ultimate Ears 300, men leveres i tillegg med fjernkontroll og mikrofon på ledningen.

Ultimate Ears 200 Noise-Isolating Earphones har en veiledende utsalgspris på 399 kroner, mens Ultimate Ears 200vi er priset til 499 kroner.

Ultimate Ears 400vi Noise-Isolating Headset

Ultimate Ears 400vi Noise-Isolating Headset leverer presis 3D-lyd med renhet og dybde, og har støyisolasjon på opptil 26 dB. Som følge av kvalitetshøyttalere med én membran hver som gir skarpe, lyse toner, varme mellomtoner og kraftig bass skapes et detaljert lydbilde, og ørepluggene sitter med sin beskjedne utforming svært godt i ørene dine.

Ultimate Ears 400vi leveres også med fem par myke øreputer i størrelse XXS til L, og for å kunne gi en ultimat og altomsluttende lydopplevelse og stenge ute uønsket lyd leveres de også med Comply™ Foam Tips. Ørepluggene leveres dessuten med ørebøyler, fjernkontroll, mikrofon og krøllfri ledning.

Ultimate Ears 400vi Noise-Isolating Earphones har en veiledende utsalgspris på 629 kroner.

Ultimate Ears 700 Noise-Isolating Earphones

Ultimate Ears 700 Noise-Isolating Earphones gir deg overlegen 3D-lyd uten å ødelegge stilen din. Disse ørepluggene har et elegant, spesialtilpasset mikrodesign med dobbelt element som skiller høye og lave frekvenser og dermed leverer svært fyldig lyd. Den lydisolerende utformingen reduserer annen lyd med 26 dB, slik at du kan fokusere på musikken.

Ørepluggene veier bare 11,6 gram, og er derfor lette nok uansett om du slapper av, sitter på bussen på vei til jobb eller er ute på joggetur. Det stilige mikrodesignet gjør at ørepluggene både ser og føles like bra ut som de høres ut.

Ultimate Ears 700 er justert med bass, og leveres med krøllfri ledning, fem par myke øreputer i størrelse XXS til L og Comply Foam Tips.

Ultimate Ears 700 Noise-Isolating Earphones har en veiledende utsalgspris på 1179 kroner.

Ultimate Ears TripleFi 10 Noise-Isolating Headset

Ultimate Ears TripleFi 10 Noise-Isolating Headset har tre separat balanserte høyttalere, og gir deg dermed en detaljert og rik lytteopplevelse – du hører hver eneste nyanse og åndedrag klart og tydelig. Et integrert, passivt delefilter som sender frekvensene til riktig høyttaler sørger for at du ikke trenger å bekymre deg for forvrengninger, og den lydisolerende utformingen reduserer annen lyd med opptil 26 dB.

Ultimate Ears TripleFi 10 leveres med ørebøyle, krøllfri ledning, myke øreputer i silikon og Comply Foam Tips.

Ultimate Ears TripleFi 10 har en veiledende utsalgspris på 1999 kroner.

Tilgjengelighet

Alle Ultimate Ears-modellene vil være tilgjengelige i norske butikker fra og med slutten av mars, men de kan kjøpes fra Logitechs hjemmesider allerede nå.