Raumfeld One S

Pressemelding fra Raumfeld 18. mars2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

One S:

Raumfeld lanserer sin minste trådløse høyttaler noensinne - med samme fantastiske lyd

En krevende, perfekt akustisk design garanterer deg imponerende lyd fra en liten, sprutsikker høyttalerkasse med silikonbelagte knapper - perfekt for bad, kjøkken, hobbyrom eller stort sett hvor som helst. 

Med sine nye minisystemer for strømming viser Raumfeld hvor mye lyd en liten høyttaler kan yte. En enkel og ren, men likevel modig geometrisk design med utsøkte materialer som børstet aluminium, silisium og matt lakkering fremhever den sofistikerte teknologien på innsiden. En diskanthøyttaler og et langtrekkende mellomregisterelement i koaksialdesign samt to passive elementer gjør at små høyttalere kan sende ut bassen med klar og naturtro lyd. One S er designet for å levere mye mer enn bare bakgrunnsmusikk på bad og kjøkken hvor den sprutsikre designen og de silikonbelagte berøringskontrollene gjør den til det opplagte valget: Som en del av Raumfeldsystemet, kan du forvente kraftig lydgjengivelse med godt artikulerte lydbilder og fine detaljer.

Imponerende lydgjengivelse 

Med sin lydgjengivelse nærmer Raumfeld One S seg områder som ellers er forbeholdt mye større systemer. Det toveis koaksiale systemet består av et 90 mm langtrekkende element for mellomtone/bass med 25 mm diskantelement plassert like foran - et oppsett som etterligner en ideell punktkilde for svært nøyaktig og detaljert lydgjengivelse. I tillegg kan den lille One S nå ekstremt dypt i bassen med tanke på apparatets størrelse, takket være de to 95 mm passive elementene som er montert på hver side av høyttalerkassen.

Hev kvaliteten på flerromssystemet ditt med samme hifi-lydkvalitet

Den nye One S perfeksjonerer Raumfelds produktportefølje med en mini-enhet for strømming som kan gjengi millioner av låter fra store musikktjenester med et enkelt tastetrykk eller skjermpeking. One S er den perfekte høyttaleren for den som anskaffer strømmet lyd for første gang, eller for de som ønsker å utvide sine eksisterende systemer til alle rom.  Som alle Raumfelds høyttalere fungerer One S helt problemfritt sammen med One M, Stereokubene, Stereo M,

Stereo L eller Connector.

I tillegg til musikkstrømmetjenester, kan One S også reprodusere musikk direkte fra USB, DLNA og UPnP-enheter, og fra smarttelefoner og nettbrett. Digitale musikkfiler uten lydtap i hifi-kvalitet støttes og gjengis perfekt takket være systemets sofistikerte akustikk.

Raumfelds gratis app gir brukerne intuitiv og enkel kontroll av One S' funksjoner via valgfrie iOS- eller Androidenheter: Gi din One S et lytteområde og styr både kontroll og volum som equalizer-innstillinger for enheten og for alle andre Raumfeldenheter i alle rom i hjemmet. Det er enkelt å velge musikk fra de tilgjengelige strømmetjenestene, og å bytte mellom ulike tjenester. Utover dette har One S fire knapper for direktevalg av dine favorittkilder for strømming.

One S minihøyttaler for strømming er nå tilgjengelig på www.raumfeld.com for 2 299 kr.

Powered by Labrador CMS