Raumfeld Stereo L og One M

Pressemelding fra Raumfeld 31. august 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Raumfeld Introduserer elegant ny svart design for Stereo L og One M

Det komplette Raumfeld-utvalget av WiFi-høyttalere er nå tilgjengelig i både matt svart og silkehvitt

Gode nyheter for alle som er like glade i vakker design som å spille av musikk i hifi: Raumfeld, produsentene av hifi-strømmehøyttalere for flere rom, annonserer at hele porteføljen deres av trådløse høyttalere er tilgjengelig i både matt svart og silkehvitt fra og med i dag.

Modeller som tidligere bare var tilgjengelige i merkets originale silkehvite farge, slik som de eksklusive strømmetårnene Stereo L og alt-i-ett-strømmehøyttaleren One M, kan nå også kjøpes i elegant matt svart. Som med alle Raumfeld-høyttalere kommer Stereo L og One M komplett med innebygde forsterkere, førsteklasses elementer og integrert strømmeteknologi, inkludert en eksklusiv DAC – alt dette kontrolleres enkelt med Raumfeld-appen. Plettfri design, hifi-lydkvalitet og friheten til å strømme på tvers av flere rom er alt inkludert som standard Raumfeld-funksjoner – nå i enten matt svart eller silkehvitt.

Stereo 2.0: Raumfeld Stereo L

Raumfelds Stereo L er verdens eneste strømmingsaktiverte gulvstående høyttalerpar som kan erstatte et tradisjonelt hifi-system uten å forringe lydkvaliteten. Stereo L gir samme høye standard av hifi-musikkgjengivelse som et førsteklasses par stereohøyttalere drevet av en separat forsterker. Fire eksklusive drivere i et 3-veisarrangement aktivert av en integrert 400-watts forsterker produserer kraftig, dynamisk avspilling og et velstrukturert stereolydbilde.

En integrert strømmingsmodul og digital-til-analog-omformer fra Cirrus Logic™ transformerer lydfiler fra strømmetjenester, Internett-radio og personlige hjemmenettverk til klar, kraftig og dynamisk lyd med samplingsfrekvenser på opptil 192 kHz. Begge de 170 mm basselementene har karbonmembraner, et spesielt lett, men likevel stabilt materiale for et startpunkt som er både resonansrikt og kraftfullt.

Høynivå-inngang gjør det mulig å bruke Stereo L som et passivt høyttalerpar sammen med en stereoforsterker. Takket være den nye matte svarte fargevarianten kan Stereo L integreres perfekt i enhver stue.

En for alle: Raumfeld One M

Raumfeld One M er en kompakt løsning med én høyttaler for de som ikke vil slå seg til ro med akustiske kompromisser. Den har en integrert nedoverrettet subwoofer for kraftig bass ned til 62 hertz, sammen med to diskanthøyttalere og to midtbass-woofere drevet av en 120-watts forsterker. Resultatet er lyd som fyller hele rommet og muligheten til å spille av tapsfrie lydfiler i hifi-lydkvalitet – alt fra en enhet på størrelse med en brødboks.

I tillegg kan fire forhåndstinnstillingsknapper foran på enheten programmeres fritt for umiddelbar tilgang til Internett-radiostasjoner, spillelister fra en privat musikksamling og mange populære musikktjenester, slik som Spotify eller TIDAL.

Med sine kompakte dimensjoner og lakkerte utside i enten silkehvitt eller matt svart tilfører Raumfeld One M et element av diskré stil til ethvert rom. Den får enkelt plass selv i de minste rom, men har ingen problemer med å fylle større rom med høy kvalitet uten forvrengning.

Raumfeld-designen

Raumfelds WiFi-høyttalere er laget for dem som setter pris på klar hifi-lyd og tidløs stil. 

Raumfeld-designen er inspirert av Bauhaus, med rene linjer og en klassisk enkel form. Matte lakkerte innkapslinger suppleres med elegante aluminiumskontroller.

Priser og tilgjengelighet

Raumfeld Stereo L og One M er nå tilgjengelig i matt svart. Stereo L kan kjøpes for kr 13 999,– og den kompakte One M for kr 3699,–.

Begge høyttalerne kommer med en gratis TIDAL-verdikupong (kun for en begrenset tidsperiode) verdt kr 778,–.

Raumfeld tilbyr også kjøperne retten til å returnere Raumfeld-høyttalerne innen åtte uker etter kjøpet hvis de ikke er overbevist om den eksepsjonelle lydkvaliteten.

Powered by Labrador CMS