Sharp XLHF202 og XLHF302

Pressemelding fra Sharp 10. oktober 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Bluetooth i Sharps nyeste HiFi-system

Sharp lanserer i dag to nye trådløse HiFi-stereosystem – XLHF202 og XLHF302 – med både Bluetooth- og NFC-teknologi. Begge systemene er utrustet med Sharps NFC-tagger som gjør det enklere enn noensinne å streame musikk fra smarttelefonen eller nettbrettet.

XLHF202 og XLHF302 er utrustet med to Sharp NFC-tagger. Når du vil streame musikk til stereoen berører du bare NFC-taggen på stereoen med smarttelefonen eller nettbrettet. Du kan til og med plassere NFC-taggen på et mer tilgjengelig sted opptil 10 meter fra HiFi-systemet. Som teknologi muliggjør NFC - Near Field Communication - trådløs dataoverføring over korte distanser.

– Å høre på musikk via XLHF202 og XLHF302 er like lett som å slå seg ned i sofaen og finne fram smarttelefonen eller nettbrettet. Disse to HiFi-systemene er hittil våre mest mangfoldige, og de maksimerer mulighetene for å spille favorittmusikken med best mulig lydkvalitet, sier Per-Martin Öhman, produktsjef for Sharp Electronics i Norden. 

Både XLHF202 og XLHF302 har den nye Lightning Dock som lar deg høre på musikk samtidig som du lader din iPhone eller iPod. CD-spillere (CD/CD-MP3) og RDS FM-radio er selvfølgelig innebygd, og via en USB-port kan du koble sammen og styre en rekke ulike lydenheter, inkludert iPad (stativ inngår) eller spille MP3/WMA/AAC-lydfiler fra USB-enheter.

Lydkvalitet

Lyden i de to HiFi-systemene er av første klasse og kommer fra 2 x 50 watt RMS digitale forsterkere, med ekte høytalertilkoblinger (skruklemmer) og 2-veishøytalere med 2,5 cm soft dome-diskantelement, 12 cm basselement (i XLHF202-modellen) og bassreflekssystem. Toppmodellen, XLHF302, gir ekstra høy lydkvalitet med 13 cm basselement og kommer med høyttalere som er elegant utformet i tre.

Design og tilbehør

XLHF202 og XLHF302 har Sharps tidløse design med rene linjer og deler i blank metall. De to stereosystemene er kompakte og måler bare 215 mm x 96 mm x 335 mm (B x H x D). XLHF202 finnes i sølv (XLHF202PHS) og svart (XLHF202PHBK). XLHF302PHT er titanfarget.

Et svart stativ er inkludert, der du kan plassere iPaden, noe som gjør at den tilkobles stereoen via USB.

I tråd med Sharps miljøengasjement trekker de to HiFi-systemene bare 0,4 watt i stand by-mode.

Sharp XLHF202 og XLHF302 finnes i butikkene allerede i dag.

Powered by Labrador CMS