Hansen for Tivoli Audio

Pressemelding fra Tivoli Audio 27. mai 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

HANSEN FOR TIVOLI AUDIO – VAKKER DESIGN FOR VAKKER LYD

Ledende designer slår seg sammen med Tivoli Audio med å lansere spesiallaget kolleksjon med audio møbler.

Tivoli Audio er stolte av å annonsere sitt samarbeid med den prisvinnende tysk-danske designeren Gesa Hansen. Lanseringskolleksjonen ’Hansen for Tivoli Audio’ kombinerer Hansens og Tivolis minimalisme med økologisk håndplukket tre på en vakker måte.

Den håndlagde Remix Sound-Stereobenken er et oppsiktsvekkende enkelt men effektivt møbel  der man kan plassere opptil fire Tivoli Audio-produkter. Man kan for eksempel få plass til en ’Model Two Radio’ med høyttalersystem, CD spiller og i tillegg bøker og magasiner.

For å gjøre Hansen-designet enda mer personlig, har man muligheten til å velge mellom et bredt utvalg av farger og finisher. Man får med andre ord ikke bare et vakkert møbel, men også et perfekt tilpasset møbel til dine lyd produkter. Streaming er fremtiden og Tivoli Audio Model One Bluetooth, passer også elegant inn i Hansens designmøbel.

Remix Sound Avlastningsbord er den perfekte løsningen for de som ønsker en stilfull plassering av din Tivoli Audio radio. Den håndlagede enheten har en elegant hylleplassering til en Tivoli Audio radio, og rett under er det god plass til bøker og blader. Bordet er perfekt til å nyte din favoritt musikk på Model One BT. Den kompakte strukturen gjør det lett å flytte bordet rundt i huset, til og med ut i hagen – simpelt hen en genial og lekker måte å nyte Tivoli Audio´s radioer på !

PRIS & STØRRELSE:

Remix Sound Stereobenk: veil pris ca 17.500,- NOK

Høyde 70 x Lengde 130 x Diameter 45 CM

Remix Sound Avlastningsbord: veil pris ca 2. 400,- NOK

Høyde 60 x Lengde 30 x Diameter 21 CM

Powered by Labrador CMS