Onkyo T-4070

Pressemelding fra Mono 6. februar 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Audiofil nettverkstuner, Onkyo T-4070

Onkyo’s nye AirPlay-kompatible nettverkstuner, T-4070, er klar for dagens media-revolusjon.

Den kan tilkobles et hjemmenettverk for tilgang til nettsky-baserte strømmingstjenester, internettradio, Spotify og PC-baserte musikksamlinger i forskjellige formater. Lyden kan strømmes trådløst fra en iOS-enhet, som iPad, eller PC med AirPlay eller avspilles direkte over USB-porten fra en iPod, iPhone eller minnepinne. Radiodelen gir direktevalg mellom tilgjengelige DAB-, DAB+, FM- og AM-stasjoner. 3 digitale lydutganger; Amphenol AES/EBU, optisk og koaksial, gir god fleksibilitet for tilkobling til annet lydutstyr.

Onkyo’s fjernkontroll-apper for iPod touch/iPhone og Android telefon gir en meget god betjeningskomfort av radioen. T-4070 gir en imponerende god lydgjengivelse uansett kilde eller signaloverføring. Onkyo’s egen lydteknologi DIDRC, for eliminering av støy, og doble Wolfson 192 kHz / 24-bits DAC’er for hver kanal sørger for en ekstremt nøyaktig og audiofil lydbehandling. Ekstra tykk chassis-plate forhindrer vibrasjoner. T-4070 vil gi en betydelig oppgradering av et eksisterende stereoanlegg, og den er en perfekt match til Onkyo’s referanse-stereoserie. Sort eller sølvfarget utførelse. Fjernkontroll medfølger.

Mål (B x H x D): 43,5 x 10,0 x 30,7 cm, vekt: 5,8 kg

Veiledende pris: Kr. 7.995,-

Powered by Labrador CMS