Pinell DAC Mini

Pressemelding fra TT Micro 5. juni 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Trenden med streaming av musikk har eksplodert de siste årene, og PC-en har i mange hjem fått utvidet sitt bruksområdet til en musikkavspiller – gjerne tilkoblet stereoanlegget med en analog lydkabel eller ved hjelp av datamaskinens egne innebygde høyttalere. Resultatet er en mye dårligere og spinklere lyd enn hva man tidligere fikk når man spilte rett fra stereoanlegget. Den nye norskutviklede digitalkonverteren DAC Mini fra Pinell gir deg igjen lydkvaliteten musikken fortjener.

– Vi har nå laget en ny og bedre versjon av norske Pinell DAC Mini. Bedre ytelse og et enda mer solid design skal sikre at brukeren får en merkbart bedre lydkvalitet og dermed en forbedret musikkopplevelse, sier produktdesigner Andreas Erlandsen, som er ansvarlig for utvikling og design hos Pinell i Oslo.

Bruk DAC Mini sammen med Spotify, WiMP, iTunes og alle andre musikkprogrammer på alle typer datamaskiner, stasjonære som bærbare. Pinell DAC Mini er en liten enhet som konverterer digitale lydsignaler til analoge for tilkobling til stereoanlegget. Den norskutviklede digitalkonverteren tar i bruk USB både som signalinngang og strømforsyning, og er dermed lett og intuitiv å ta i bruk.

Ved hjelp av phonokontakter og mini-USB-kabelen fraktes signalet fra datamaskinen til stereoanlegget med en krystallklar og behagelig lyd som resultat. Du vil oppleve en enorm forbedring av lydkvaliteten med et større og dypere lydbildet, uansett om du hører på hard rockemusikk eller subtile strykekvartetter.

Den nye Pinell DAC Mini er tre cm kortere enn forgjengeren, og med 24-bits oppløsning og 96 kHz samplerate tar den nå inn digitale signaler av enda høyere kvalitet enn tidligere. Kabinettet, som hos forgjengeren også var svært solid, har blitt gjort enda bedre og kabinettet er også denne gangen laget i ekstrudert aluminium med detaljer i rustfritt stål og rødt.

– Pinell DAC Mini er et produkt som er utviklet med tanke på god kvalitet, brukervennlighet og design. Kvalitet er noe som settes i forsetet hos Pinell, og kundene skal alltid være sikre på at de får med seg et solid produkt hjem, som samtidig låter fantastisk og ser bra ut, sier Andreas Erlandsen.

Pinell DAC Mini er allerede tilgjengelig for salg, og har en veiledende utsalgspris på 1095 kroner (inkl. mva.).

Spesifikasjoner for Pinell DAC Mini:

Powered by Labrador CMS