Raumfeld Stereo Cubes

Pressemelding fra Raumfeld 5. august 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Terningen er kastet: Vi introduserer den ultimate strømmede lydopplevelsen – i kubeform

Stereo Cubes: Stereohøyttalere for strømming som oppfyller de aller

strengeste kravene til hifi-lyd 

Raumfelds nye høyttalere for strømming, Stereo Cubes, gjengir tapsfritt digitale lydfiler med høy hifi-lydkvalitet, takket være koaksialelement, lineær avstemning og doble bassrefleksåpninger. Denne fantastiske lydgjengivelsen kombineres med elegant design som gir en perfekt stilfull ramme rundt den sofistikerte teknikken inni.

Endelig er de her, strømmede høyttalere for lydentusiaster

Raumfelds Stereo Cubes har et sofistikert toveissystem for naturtro stereogjengivelse av trådløs musikk. Høyttalerkassene i ekte tre, med lekker lakkering i enten matt svart eller silkehvitt, inneholder sofistikert teknikk for strømming selv av lydfiler uten tap av kvalitet og koaksielt monterte høyttalerelement for å spille av filene i hifi-lydkvalitet.

"Raumfelds system for alle rom i hjemmet oppfyller samtlige hifi-prinsipper", sa Raumfelds produktsjef Maximilian Boit. "I Stereo Cubes er disse prinsippene implementert på en konsekvent måte".

Hver høyttaler har 90 watt for å drive ett element for mellomregistret og ett koaksialt montert diskantelement for gjengivelse av musikkens fineste nyanser. Strømmekomponenter i Stereo Cubes kan håndtere et bredt spekter av strømmetjenester og internettradiostasjoner, og har allerede vist sin utmerkede ytelse i Raumfeld Connector.

Systemet støtter tapsfrie lydformater som FLAC og WAV fra hjemme-nettverket, smarttelefonen eller nettbrettet. Digital tidssynkronisering korrigerer for forskjeller i gangtid for å oppnå et optimalt stereobilde, mens koaksialt monterte høyttalerelementer reproduserer alle nyansene i lydsignalet.

I likhet med de beste høyttalerne for lydentusiaster gjengir Stereo Cubes musikken med beste transientgjengivelse og innenfor et bredt frekvens-område. Doble bassrefleksåpninger gjør at disse kompakte bokhylle-høyttalerne når helt ned til 20-62 Hz i bunnen - usedvanlig bra til å være en så kompakt størrelse.

Stereo Cubes kan anvendes til å utvide et allerede eksisterende Raumfeldsystem eller for uavhengig gjengivelse av strømmet musikk. De kan ta imot standard 802.11b/g/n WLAN-signaler. Antennen er innebygd i høyttalerkassen for å ikke påvirke enhetens elegante utseende.

Stereo Cubes kan også gjengi analoge musikkilder via forbindelsene for 100MBit nettverk og stereokabler. En innebygd konverter omformer analoge til digitale signaler for strømming til Raumfeldenheter i andre rom, slik at du kan strømme hele musikksamlingen din - selv vinyl.

Stereo Cubes kan kjøpes nå for 4 699 kr på http://www.raumfeld.com

Powered by Labrador CMS