Raumfeld Stereo L

Pressemelding fra Raumfeld 2. juni 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nye Stereo L - Ekte trådløs hifi med gulvhøyttalere.

Raumfeld presenterer en ny forbedret versjon av gulvhøyttalerne i Raumfelds utvalg for strømming av musikkk til alle rom i hjemmet.

Den nye og forbedrede Raumfeld Audio L gir perfekt strømmet stereolyd i alle rom. Dette enestående eksemplet på wifi-tilkoblede aktive gulvhøyttalere er en alt-i-ett-løsning for strømming med ekte hifi-lydkvalitet. Den innebygde strømmingsmodulen og D/A-konverteren fra Cirrus Logic ™ konverterer lydfiler fra strømmetjenestester, internettradio og ditt eget hjemmenettverk til klar, kraftig og dynamisk lyd.

Som sin forgjenger er den nye Stereo L en alt-i-ett-løsning for digital lyd i høyeste kvalitetsklasse, og fungerer som en aktiv høyttaler. Hva er nytt? Stereo L kan nå også integreres som passive høyttalere i et klassisk lydsystem.

Høyteknologisk hifi

Raumfeld Stereo L's innebygde D/A-konverter fra Cirrus Logic ™ konverterer lydfiler med opptil 24 bits og samplingsfrekvens opptil 192 kHz. Standard 802.11 wifi tar imot data med 150 MBit. Stereo L's lynraske ARM-prosessor behandler data i sanntid, noe som sikrer uavbrutt strømming.

Enda flere alternativer

En linjeinngang kan motta signaler fra CD-spillere eller skivespillere. Høynivåinngangen til nye Raumfeld Audio L kan kobles til en stereoforsterker som konverterer stereo L til en passiv høyttaler. "Vår Raumfeld Audio L er den eneste gulvhøyttaler i verden som gir strømming til flere rom," sa Raumfeld produktsjef Maximilian Boit. "Den nye modellen er blitt forbedret både teknisk og akustisk, og takket være linje- og høyttalernivåinnganger er den enda mer fleksibel enn forgjengeren."

Et ekte treveissystem med høyttalerelement av aller høyeste kaliber for perfekt gjengivelse av digitale lydfiler. Stereo L er en ekte strømmeløsning for flere kilder som kan spille musikk fra en rekke populære strømmetjenester, tusenvis av internettradiostasjoner, private musikksamlinger, samt fra smarttelefoner og nettbrett. Du kan også spille musikk fra USB-minnepinner, og spille eksterne harddisker via USB-porten.

Lett å vedlikeholde

Du kan kontrollere hvilke musikkstrømmer som skal spilles av Stereo L ved hjelp av en gratis app for smarttelefoner og nettbrett. Appen gir deg enkel og intuitiv tilgang til høyttalerens hovedfunksjoner. Enten du leter etter en bestemt låt eller blar i strømmetjenester i et enormt musikkbibliotek: Så snart du har valgt musikk starter avspillingen i løpet av noen brøkdeler av et sekund. Du kommer til å måpe over den fullkomne synkrone ekte stereogjengivelsen fra venstre og høyre høyttaler.

Helt komplett

En ny forsterker med 2 x 20 watt maksimal effekt driver fire elementer i ypperste klasse i hver høyttaler. Den innebygde D/A-konverteren konverterer musikkfiler med opptil 24 bits oppløsning og samplingsfrekvens opptil 192 kHz for ren og luftig lyd. Begge elementene på 170 mm har karbonmembraner - et spesielt stabilt materiale som også er veldig lett. Perfekt kompatible komponenter og lineær innstilling gir et dynamisk og gjennomsiktig lyd.

Elegant design ned til minste detalj

Nye Stereo L's front holdes på plass av magneter. På denne måten unngås ugunstige hull i åpningen. Bassrefleksåpningen er plassert på undersiden av høyttaleren. Det gir ikke bare bedre utseende, men også muligheter for fleksibel plassering.

Den nye Raumfeld Stereo L er nå tilgjengelig på www.raumfeld.com for 13 999 kr.

Powered by Labrador CMS