Raumfeld Stereo M

Pressemelding fra Raumfeld 31. mars 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nye Stereo M:

Wifi-bokhyllehøyttalere som setter ny standard for stor og naturtro lydgjengivelse

Stereo M kombinerer lekker eleganse med sofistikert lydteknikk som gir de beste lydnyansene fra et stort utvalg strømmingskilder.

Raumfeld, markedets ledende leverandør av strømmeløsninger for ekte hifi, revolusjonerer strømming med bokhyllehøyttalere med Stereo M. Den tyske produsentens nye stereohøyttalere er først på markedet med et ekte treveissystem i en bokhyllehøyttaler for strømming. Resultatet er lydgjengivelse som beviser en gang for alle hvor god strømmet lyd kan høres ut, og som til og med skiller seg ut sammenlignet med fullverdige gulvhøyttalere.

Ren eleganse innenfra og ut

Høyttalerkassene av tre er lakkert i silkehvitt eller matt svart. Bak de diskrete og lett flyttbare dekslene finnes tre elementer i hver høyttaler. Høyttalerelementene har egen utsøkt design som gjør dem perfekte å vise uten deksler i all sin tekniske prakt. Et kontrollpanel i børstet aluminium fullfører det tidløse, minimalistiske inntrykket. Takket vær den relativt kompakte størrelsen passer Stereo M lett inn i bokhyllen eller på kontoret. Det finnes også benstativ for en trygg og fleksibel plassering.

Stereoteknikk i sanntid for totalsynkronisert lydgjengivelse

For å nyte ekte hifi-musikkgjengivelse, er det ingenting som kan erstatte to høyttalere i klassisk stereo-oppsett. Å sende de ulike lydsignalene for høyre og venstre kanal til høyttalerne akkurat samtidig er et stort problem for de fleste wifi-høyttalere. Dette kan gi usynkronisert lydgjengivelse som aldri kan oppnå et harmonisk og godt definert lydbilde. Derfor bruker Raumfeld sin unike teknologi Realtime Stereo Link for fullt synkronisert lydgjengivelse i Stereo M.

Stereo M tilsvarer et komplett stereosystem

Før måtte de som ønsket å nyte hifi-stereo anskaffe og koble sammen mengder av utstyr. Forsterkere, CD-, kassett- og platespillere samt høyttalere måtte kobles sammen og kontrolleres individuelt. Slike ordninger ga god lyd, men tok opp mye plass, var ikke spesielt enkekle å vedlikeholde, og absolutt ikke morsomme å koble sammen. Raumfeld Stereo M inneholder tilsvarende alle disse komponentene i ett enkelt system som er lett å bruke og installere. En innebygget

forsterker på 350 watt gir systemet en effekt som kan måle seg med gulvhøyttalere. I tillegg har behovet for å koble lydavspillerutstyr til systemet blitt overlistet av Stereo M's førsteklasses strømmekomponenter. Når det gjelder størrelse og effekt ligger Stereo M Stereokubene mellom bokhyllehøyttalerne og gulvhøyttalere Stereo L.

Raumfelds gratis app for mobile enheter med iOS eller Android utgjør kontrollsystemet for stereo M. Med appen kan du definere lytteområder og regulere volumet og equalizer-innstillinger for hvert område. Med appen får du også tilgang til alle strømmetjenester og internettradiostasjoner som støttes av Raumfeld. Nye tjenester, funksjoner og forbedringer leveres fortløpende via programvareoppdateringer, som effektivt gjør systemet fremtidssikret. For de som vil at musikken skal starte direkte har Stereo M fire hurtigtaster som du kan forhåndsprogrammere for favorittkildene dine.

Den nye Raumfeld Stereo M er nå tilgjengelig på www.raumfeld.com for 8 499 kr.

Powered by Labrador CMS