Sony Xperia E4

Pressemelding fra Sony 11. februar 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

 Sony Mobile lanserer Xperia E4

Sony Mobile har virkelig befestet sin posisjon på smarttelefonmarkedet med den kritikerroste Xperia-serien. Nå lanseres Sony Xperia E4 – en mobil med fem-tommer stor skjerm og opptil to dagers batteritid. Det beste av alt: den koster under tusenlappen.

I dag introduserer Sony Mobile den nye smarttelefonen Xperia E4. Den brukervennlige telefonen byr på stor skjerm, en batterilevetid på opptil to dager og et lekkert design uten at den koster skjorta.

Xperia E4 er som skapt for underholdning og blir garantert festens midtpunkt. Den spennende nye appen PartyShare lar alle i rommet dele musikk gjennom telefonen via Wi-Fi Direct, og man kan enkelt samle inn og dele alle bildene fra festen. Flere av Sonys populære kamera-apper, som barnas favoritt AR effect og turistfavoritten Sweep panorama, er selvfølgelig også å finne i Xperia E4.

Xperia E4 er telefonen for de som er på jakt etter en superenkel kvalitetstelefon med spennende underholdningsmuligheter og langvarig ytelse.

Telefonen er tilgjengelig i sort og hvit.

Veiledende pris: 990 NOK

Powered by Labrador CMS