Sony Xperia Z3+

Pressemelding fra Sony 26. mai 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Sony setter en ny standard med Xperia Z3+

Idag presenteres Sony Xperia Z3+, en ny premiumtelefon som tar den populære Z3-serien til et nytt nivå. Xperia Z3+ er en vanntett smarttelefon med kompromissløs ytelse, kamerakvalitet og batteritid. I Norge lanseres Xperia Z3+ med et pakketilbud for de som forhåndsbestiller, der et Sony Action Cam Mini til en verdi av ca 2190 er med på kjøpet.

Med oppdatert design er Xperia Z3+ tynnere og lettere enn sin forgjenger. Ny utforming på USB-porten, hvor dekselet er fjernet, gjør det enklere å lade telefonen, og gir den samtidig et renere og mer minimalistisk design. Til tross for den åpne USB-inngangen, har Xperia Z3+ markedets høyeste klassifisering for vann- og støvtetthet (IP65/68*) og klarer dermed 30 minutter i vann, ned til 1,5 meters dyp. Xperia Z3+ lanseres i svart, hvit, kobber og i den nye signaturfargen Aqua Green.

Enda bedre bilder

Takket være Sonys prisbelønte kamerateknikk, hentet fra Cyber-shot og Handycam, tar Xperia Z3+ overlegne bilder, både med kameraet i front og bak. Ved hjelp av en følsomhet på ISO12800 og en stor 1/2.3 bildesensor kan du ta fantastiske bilder selv i mørket. HDR for både foto og video hjelper ved sterkt motlys, og telefonen er også i stand til 4K videoinnspilling og –avspilling. Med den videreutviklede autoinnstillingen tar Xperia Z3+ enda bedre bilder, uten manuelle innstillinger. En kul, ny funksjon er Gourmet-innstillingen som hjelper deg å ta perfekte matbilder.

Det nye frontkameraet med 5 megapixler, autofokus og Exmor R-sensor innebærer at du med Xperia Z3+ nå tar bedre selfies under alle lysforhold. Med 25mm vidvinkelobjektiv er frontkameraet dessuten perfekt for deg som vil ta en ”groupie”. Bedre autoinnstillinger analyserer omgivelsene og justerer automatisk innstillingene for å få deg og vennene dine til å se bra ut hver gang. Full HD-video er perfekt for videosamtaler, og Steadyshot gir et stødig bilde selv ved actionfilming.

To dagers batteritid

Akkurat som sin forgjenger har Xperia Z3+ optimalisert teknologi som gjør at batteriet varer i opptil to døgn. Og batteritiden kan enkelt forlenges ytterligere ved hjelp av en STAMINA-modus som automatisk slår av prosessor og apper i bakgrunnen når skjermen er i hvilemodus. Og nå kan du lade batteriet for en dags bruk på bare 45 minutter med Sonys nye hurtiglader UCH10.

Bedre lyd og bilde

Xperia Z3+ har en lyssterk 5,2" full HD-skjerm med økt lysstyrke og kontrast. Takket være Sonys lydekspertise gjengis høyoppløst lyd i studiokvalitet. Sonys LDAC-codec streamer musikk via Bluetooth tre ganger mer effektivt, for enda bedre trådløs lyd. Ved bruk av høretelefoner analyserer Xperia Z3+ automatisk hva slags høretelefoner du bruker, og tilpasser lydinnstillingene etter dette.

Den nyeste teknologien

Den nye chippen Snapdragon 810 med åtte kjerner og 64 biter gjør spilling og andre prosessorkrevende apper raskere enn noensinne. Xperia Z3+ har dessuten dobbel så stor lagringsplass sammenlignet med sin forgjenger (32 GB), noe som enkelt kan økes med microSD-kort. Surfingen går også betydelig raskere, både via 4G og WI-FI, takket være støtte for LTE Cat6 (opptil 300 Mbps) og Wi-Fi MIMO.

Tilbud ved forhåndsbestilling

Med vanntett design, fantastiske kameraer og en overlegen batteritid, er Xperia Z3+ den perfekte følgesvennen til sommerens aktive eventyr. For å gjøre dem enda mer spennende, finnes det et forhåndsbestillings-tilbud som inneholder Sonys Action Cam. Fra og med i dag den 26.mai til og med 28.juni får alle som forhåndsbestiller en Xperia Z3+ hos utvalgte forhandlere en Sony Action Cam Mini (HDR-AZ1) på kjøpet, til en verdi av 2190 kroner. Alle som forhåndsbestiller får sin telefon og kamera levert den 30.juni. Mer informasjon om forhåndsbestillings-tilbudet finner du her: www.sonymobile.com/prebook

Xperia Z3+ i korthet

• Elegant slank design, 6.9mm tynn og med en vekt på 144g.

• Vanntett (IP68) – den høyeste klassifiseringen man kan oppnå, nå med åpen USB-inngang for enklere lading. Frem- og bakside av herdet glass med ramme av aluminium.

• Opptil to dagers batteritid, som enkelt kan forlenges med Battery STAMINA Mode.

• Overlegne bilder og video også i svakt lys, med oppdaterte kameraer både bak (20.7MP) og foran (5MP).

• Forbedret ytelse med ultrarask Qualcomm® Snapdragon 810 med åtte kjerner og 64 biter, samt samt 32 GB lagringsminne som kan utvides med microSD-kort.

• Raskere surfing, både via 4G og WI-FI, støtte for LTE Cat6 og Wi-Fi MIMO.

• Sonys ledende skjermteknikk, høyoppløst lyd og PS4 Remote Play for underholdning i verdensklasse.

• TRILUMINOS™-display med X-Reality™ for mobile og Live Colour LED, nå med enda høyere lysstyrke og kontrast.

* Vanntett i ferskvann når innganger/luker er lukket. Du skal ikke: holde enheten helt under vann, utsette den for sjøvann, saltvann, klorvann eller drikkevarer. Ingress Protection-klassifiseringen IP65/68. Ved feilaktig bruk, gjelder ikke garantien. 

Powered by Labrador CMS