Philips Design Line

Pressemelding fra Philips 19. mars 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Philips lanserer verdens smarteste glasskjerm

Philips presenterer verdens förste Smart TV laget i ett stort glasstykke.

Et framtidig designikon.

Philips Design Line 2013 er laget av seneste tenikk og i materialet som naturlig harmonerer med moderne innredning.

«Det er en TV for deg som ikke vil ha en TV, men et möbel, et innredningstilbehör», sier Joakim Örnstig, nordisk markedsdirektör for TP Vision, som produserer og selger Philips TV.

Når Philip’s designteam fikk i oppdrag å produsere en teknisk avansert og brukervennlig TV i nåtids design ble glass et naturlig materialvalg.

«Vi ville skape en TV som var en del av innredningen. Da endte vi på glass, et materialet som er både naturlig og etablert innenfor innredningsdesign», sier Sofia Andreasson, som er en del av designteamet.

Design Line kommer i störrelsene 55 tommer og 46 tommer. Bak den beherskende designen finnes den bildekvaliteten og de funksjonene som kan forventes av en toppmodell fra Philips i 2013. Naturligvis finnes Philips patenterte bagrunnsbelysning Ambilight i Design Line. Ambilight sender et bakgrunnslys fra TV’en som tilpasser seg etter bildets farger og bevegelser. Dette gir fölelsen av et större bilde samtidig som den skarpe innrammingen av TV-bildet fjernes.

TV’en håndterer alle hjemmets skjärmer uavhengig av modell og produsent, den spiller inn og deler informasjon trådlöst til nettbrett eller mobil. Med «Philips Multi-Room» er det dessuten mulighet for å flytte bildet mellom ulike rom i hjemmet, uansett om det bare er én TV som er koblet opp mot betalingskanaler. Naturligvis finnes det et voksende tilbud av TV-serier og leiefilmer samlet på Smart-TV-plattformen.

Design Line kommer til å finnes hos utvalgte forhandlere under andre kvartal 2013.

De veiledende prisene i Norge kommer til å ligge på 19 999 kr (55 tommer) og 14 999 kr (46 tommer).