Philips Designline

Pressemelding fra Philips 1. april 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Prisbelønnet Philips Designline i nytt design

Philips Designline som tidligere i år ble tildelt designverdens Oscars, "Gold iF Product Design Award", blir nå utgitt i en versjon utelukkende for det nordiske markedet, med en stand i ny eksklusiv sort krom-design

Philips Designline, den unike TV’en i et stykke glass, ommøblerte på både oppfatningen av TV-design og verdens stuemøbler når den ble presentert våren 2014. Utad en enkel glassplate lent mot veggen, men med all den teknologien og den kvalitet som er forventet i et high-end produkt.

Responsen har vært spesielt sterk i de nordiske landene, så en betydelig andel Designline er blitt sendt hit.

"Designline har truffet den skandinaviske designestetiken godt, kanskje fordi det var en skandinavisk innflytelse i designprosessen. Vi er derfor glade for at vi eksklusivt for våre nordiske kunder kan legge til nytt materiale, sort krom, som er både en design og innredningsforbedring, "sier Joakim Örnstig, Marketing Director for TP Vision, som produserer og selger Philips TV.

Tyske iF International Forum Design deler hvert år ut  50 "Gold Product Design Awards" for produkter rundt om i verden som står for innovativ produktdesign. Philips DesignLine vant på begrunnelse at TV’en "bryter med konvensjonell TV-design og er et oppsiktsvekkende blikkfang  gjennom kombinasjonen av en glassplate og unike Philips Ambilight bakgrunnsbelysning som skaper en flytende følelse."

Philips Designline 2014 i eksklusiv sort kromdesign vil være tilgjengelig hos utvalgte forhandlere fra mai 2014.

Den anbefalte prisen i Norge vil være 17 999 kr (55 tommer). Det er også mulig å kjøpe stativet separat hvis du allerede har kjøpt en 55 tommers 2013 DesignLine.

Powered by Labrador CMS