Philips Full-HD TV

Pressemelding fra TP Vision 19. februar 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Høy kvalitet og innovativ Philips Full HD-TV for ethvert budsjett

Den nye 2016 portefølje av Philips 'TVer har et bredt utvalg av Full HD-modeller med skjermstørrelser fra 61cm (24'') til 124cm (49''). De nye 4000 og 5000 TV inkluderer funksjoner som tidligere bare finnes i dyrere modeller og bevise at god bildekvalitet, premium design, innovative gode løsninger og Android TV™-funksjonalitet kan alle være tilgjengelig for seere med beskjedne budsjetter. Den nye 4101, 5231 og 5501 Philips TV-ene på markedet i Europa og Russland i løpet av andre kvartal 2016.

Philips 5231 - moderne styling og unikt sound standkonsept

5231 er et nytt konsept med tanke både på flotte bilder og suveren lyd. Den 5231 designet med en moderne , ren stil , integrerer en unik Bluetooth høyttaler inn i stand av en suveren full HD TV. Høyttaleren har 16W utgangseffekt, mens den fra fronten orientering gjør den perfekt for å spille musikk fra en tilkoblet smarttelefon, nettbrett  eller datamaskin eller TV-programmer, filmer og musikk fra settet selv. The Philips 5231 series is available in a small screen size of 61cm (24”) and by combining the functionality of a monitor, a TV and a dedicated high quality Bluetooth speaker into one product, it is ideal for the living room, kitchen, bedroom or study room.

Philips 5501 - å bringe Android ™ Smart funksjonalitet til en mainstream TV

Philips 5501 Android-TVer er for brukere som ønsker en FHD høy kvalitet design, ytelse og den nyeste versjonen av AndroidTM drevet Smart TV-system. Den 5501 kombinerer både kraft av Philips dual-core Smart TV-plattform med omfanget av Google Play-butikken med sitt brede utvalg av apps og nettspill alle optimalisert for TV-bruk. Med den kraftige Pixel Plus HD Engine Philips 5501-serien er i stand til imponerende bilder i Full HD, alt ligger i en elegant, slank sølv design med en "Pinch" stand.

Philips 4101 – kombinerer kvalitet , verdi og ytelse

Philips 4101-serien gir naturtro bilder fra hvilken som helst kilde takket være inkluderingen  av Digital Crystal Clear-teknologi, noe som gir skarpe og detaljerte HD-bilder med naturlige farger, god kontrast og jevne bevegelser. Alle Philips 4101-serien TV-modeller har flere grensesnitt og porter for enkel tilkobling til andre enheter og har en attraktiv smal, svart ramme design som sitter på to slanke, vinklet, kant føtter.