Philips Full-HD TV

Pressemelding fra TP Vision 19. februar 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Høy kvalitet og innovativ Philips Full HD-TV for ethvert budsjett

Den nye 2016 portefølje av Philips 'TVer har et bredt utvalg av Full HD-modeller med skjermstørrelser fra 61cm (24'') til 124cm (49''). De nye 4000 og 5000 TV inkluderer funksjoner som tidligere bare finnes i dyrere modeller og bevise at god bildekvalitet, premium design, innovative gode løsninger og Android TV™-funksjonalitet kan alle være tilgjengelig for seere med beskjedne budsjetter. Den nye 4101, 5231 og 5501 Philips TV-ene på markedet i Europa og Russland i løpet av andre kvartal 2016.

Philips 5231 - moderne styling og unikt sound standkonsept

5231 er et nytt konsept med tanke både på flotte bilder og suveren lyd. Den 5231 designet med en moderne , ren stil , integrerer en unik Bluetooth høyttaler inn i stand av en suveren full HD TV. Høyttaleren har 16W utgangseffekt, mens den fra fronten orientering gjør den perfekt for å spille musikk fra en tilkoblet smarttelefon, nettbrett  eller datamaskin eller TV-programmer, filmer og musikk fra settet selv. The Philips 5231 series is available in a small screen size of 61cm (24”) and by combining the functionality of a monitor, a TV and a dedicated high quality Bluetooth speaker into one product, it is ideal for the living room, kitchen, bedroom or study room.

Philips 5501 - å bringe Android ™ Smart funksjonalitet til en mainstream TV

Philips 5501 Android-TVer er for brukere som ønsker en FHD høy kvalitet design, ytelse og den nyeste versjonen av AndroidTM drevet Smart TV-system. Den 5501 kombinerer både kraft av Philips dual-core Smart TV-plattform med omfanget av Google Play-butikken med sitt brede utvalg av apps og nettspill alle optimalisert for TV-bruk. Med den kraftige Pixel Plus HD Engine Philips 5501-serien er i stand til imponerende bilder i Full HD, alt ligger i en elegant, slank sølv design med en "Pinch" stand.

Philips 4101 – kombinerer kvalitet , verdi og ytelse

Philips 4101-serien gir naturtro bilder fra hvilken som helst kilde takket være inkluderingen  av Digital Crystal Clear-teknologi, noe som gir skarpe og detaljerte HD-bilder med naturlige farger, god kontrast og jevne bevegelser. Alle Philips 4101-serien TV-modeller har flere grensesnitt og porter for enkel tilkobling til andre enheter og har en attraktiv smal, svart ramme design som sitter på to slanke, vinklet, kant føtter.

Powered by Labrador CMS