Sony XDR-S40DBP

Pressemelding fra Sony 11. mars 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Gå fremtiden i møte med digitalradioen XDR-S40DBP fra Sony

10 DAB/DAB+ og 10 FM-stasjoner forhåndsinnstilt

LCD-skjerm holder deg informert om programmet du lytter til

Velg om du vil bruke radioen via strømuttak eller på batteri

Praktisk tidsinnstilt av-funksjon

Lett og enkel å ta med, overalt

Utbyggingen av det digitale bakkenettet er på vei over i siste fase, og Stortinget har planlagt at FM-båndet skal slukkes i 2017. I løpet av 2013 vil over 90 prosent av alle husstander i Norge ha tilgang til DAB. Dermed er det ingenting i veien for å gå til innkjøp av en digitalradio allerede nå.

Med den nye digitalradioen XDR-S40DBP fra Sony kan du få tilgang til langt flere kanaler enn på radioer uten DAB, og du har dermed mye plass til å lagre de kanalene du selv måtte ønske, ved siden av de ti DAB/DAB+ og FM-stasjonene som allerede er installert.

Få digital kvalitet overalt

Den portable XDR-S40DBP lar deg nyte støyfri digital lydkvalitet hvor som helst, og med opp til 13 timers levetid på standard AA Alkaliske batterier, er digitalradioen enkel å ta med seg ut i hagen, i parken eller på stranden når våren og sommeren melder sin ankomst. På DAB-radioens LCD-skjerm ser du at radioen selv stiller inn alle kanaler slik at du slipper å tenke på frekvenser, og heller kan velge kanalen du ønsker fra en liste på skjermen. Den holder deg også informert om hvilke stasjon du hører på, mens informasjon om tittel på sangen som spilles eller annen informasjon om programmet ruller over skjermen.

FM-avspillingstid er opp til 10 timer

Digitalradioen som kommer i svart, hvitt og knall rødt, har også tilkoblingsmuligheter for hodetelefoner om du ønsker å høre på musikk for deg selv, og en praktisk tidsinnstilt av-funksjon som lar deg slumre til musikken uten at du må tenke på å slå radioen av før du sovner.

Tilgjengelighet og pris

Den nye digitalradioen XDR-S40DBP fra Sony er tilgjengelig i Europa fra begynnelsen av mars, og vil ha en veiledende pris på 529 kroner.

Nøkkelspesifikasjoner Output power

Mono 0.3 W

Radio

DAB/DAB+ (Band III), FM

Station presets (DAB, DAB+/FM)

10/10

LCD

1 row x 8 characters

Programme info

Digital radio service name & service group name display

Programme related radio text

Dynamic label with auto scroll function

Other functions

Sleep timer

Power source

AC / LR6 (size AA) Alkaline batteries (x4)

Headphone jack

Yes (Stereo mini jack)

Weight (approx.)

445g (including batteries)

Dimensions (approx.)

180 mm × 95 mm × 36 mm (W x H x D)

Available colours

Black, white, red

Powered by Labrador CMS