Sandberg StreamBoard

Pressemelding fra Sandberg 28. mai 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Smart løsning for en teknologisk stue

Sandberg lanserer nå en fjernkontroll som har fullt tastatur og musefunksjon.

Teknologien har forlengst funnet veien inn i stuen. Foruten en hel mengde TV-kanaler har vi fått mye større autonomi i stuen. Vi kan se video-on-demand, bruke streamingtjenester som Netflix, HBO og Viaplay, og finne alle mulige spennende ting på YouTube eller andre steder på nettet.

Alt er veldig enkelt. Hvis TV-en ikke er en Smart-TV, så kobler man enkelt til laptopen, en spillkonsoll eller annen enhet som kobler TV-en sammen med innhold fra nettet.

Det hele blir riktignok ganske upraktisk når man må skrive inn navnet på filmen eller bevege en markør rundt på skjermen med en vanlig fjernkontroll.

Derfor lanserer Sandberg nå StreamBoard som er en ganske spesiell fjernkontroll. I stedet for de vanlige knappene på en fjernkontroll har StreamBoard et komplett tastatur og en touchpad. Med StreamBoard går det lynkjapt å skrive inn nettsideadresser, tilgangskoder og filmtitler, og dermed er det plutselig et poeng med å bruke TV-en som en nettleser.

StreamBoard identifiseres av enheten som en standard HID-enhet ved hjelp av en liten USB-mottaker som følger med i pakken. Dermed trenger konsollen, TV-en eller datamaskinen verken å ha Bluetooth eller få installert en driver. Hvis man kan bruke et vanlig USB-tastatur og mus, så kan man også bruke StreamBoard.

StreamBoard er allerede på vei ut i butikkene. Du finner din nærmeste forhandler på www.sandberg.it.

Veil. utsalgspris inkl. mva: kr 429,00

Powered by Labrador CMS