Sharp PN-E702

Pressemelding fra Sharp 24. april 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Informasjonsskjerm fra Sharp – 70-tommer, smal og allsidig

Sharp sitt utvalg av profesjonelle, digitale informasjonsskjermer vokser nå med den nye 70-tommer modellen PN-E702. Dette er en slank, bakgrunnsbelyst skjerm med full HD-oppløsning, svært god fargegjengivelse og lavt energiforbruk. Dette gjør den ideell for kontinuerlig bruk i offentlige miljøer.

Sharps 24/7-skjerm PN-E702 gir en stor bildeflate til en lav kostnad. Bildeskjermen måler 177 cm diagonalt og kan brukes både stående og liggende. Takket være den tynne skjermen egner den seg godt for veggmontering.

På tross av størrelsen på skjermen er energiforbruket lavt, kun 240 watt. Skjermen kan stå på døgnet rundt uten å bruke  unødvendig mye energi. En rekke innganger gjør at den kan brukes i de fleste applikasjoner.

Skjermen har god og jevn fargegjengivelse, takket være blant annet Sharps egenutviklede UV²A-teknikk og full LED-bakgrunnsbelysning. Dette gir full lysstyrke selv ut i kantene, og har dermed optimal lesbarhet.

PN-E702 fungerer utmerket i både konferanserom, kurslokaler og butikker, samt i andre offentlige lokaler. Sharp satser på de større formatene av profesjonelle informasjonsskjermer og vi lanserer snart en 80-tommer. Også denne er prisgunstig og med slank design, sier Linnea Bergh, produktsjef på Sharp i Norden.

Senere i 2012 økes PN-E serien med en 80-tommer med lignende spesifikasjoner.

Lansering i Norge: April 2012

Powered by Labrador CMS