Sony SmartBand 2

Pressemelding fra Sony Mobile 20. august 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Sony introduserer:

Neste generasjon SmartBand 2  

• Neste generasjon SmartBand har en avansert pulsmåler som gir verdifull informasjon om ditt kondisjons-, velvære- og stressnivå (1).

• Ved hjelp av små vibrasjoner og fargerike LED-lys, sørger SmartBand 2 for at du aldri går glipp en telefon, epost eller notifikasjon fra sosiale medier.

• De utskiftbare silikonremmene kommer i svart, hvit, rosa og lilla, har IP68 vanntetthet (2) og kan brukes hele døgnet.

• SmartBand 2 er kompatibelt med alle enheter som har Android 4.4 (KitKat) og senere Android-versjoner, i tillegg til iOS 8.2.

• Lanseres i september 2015, til en pris av ca. 1100 kroner (3).

Sony Mobile Communications lanserer i dag SmartBand 2. Båndet gir deg god oversikt over ditt kondisjons-, velvære- og stressnivå.

- Pulsmåleren er en kjærkommen oppgradering for SmartBand 2, og kombinert med Lifelog-appen gir dette brukerne en totalopplevelse som er både nyttig og morsom, sier Frank Otterbeck, Channel Marketing Manager i Sony Mobile Norge.

- Vi hadde som mål å lage den mest avanserte wearable på markedet, og nå lanserer vi altså SmartBand 2.

Hjerterytme, stressnivå og velvære

SmartBand 2 sine akselerasjons- og pulssensorer jobber sammen for å logge puls og hjerterytme. Dette gir deg muligheten til å få oversikt over både din generelle form, samt spennings- og stressnivå, gjennom dagen. SmartBand 2 logger automatisk aktiviteter som gange, løping og andre typer trening, mens den måler hjerterytmen din. Sonys populære Lifelog-app hjelper deg å måle fremgangen din, og gir deg morsomme og inspirerende meldinger basert på den aktiviteten du holder på med.

Fordi den smarte vekkeklokke-funksjonen vekker deg med en varsom vibrering på det mest optimale tidspunktet i søvnsyklusen din, vil du oppleve at du får en bedre natts søvn med SmartBand 2 på armen.

Lev smartere med intelligente notifikasjoner og tilkoblingsmuligheter

SmartBand 2 sørger for at du ikke går glipp av en eneste telefonsamtale, melding, epost eller tweet med varsomme vibrasjoner og RGB LED-lys. Båndet lar deg også styre musikken på din smarttelefon eller nettbrett med enkle berøringer for play, pause eller bytte sang.

SmartBand 2 vibrerer så fort du er mer enn 10 meter unna enheten som er koblet til båndet, slik du ikke mister eller glemmer din Xperia smarttelefon eller nettbrett. Når du lader, oppnår SmartBand full batterikapasitet på omtrent en time, noe som holder i opptil to dager (4).

Holdbart til bruk hver dag, hele døgnet

Med sitt slitesterke silikonbånd, opptil to dagers batteritid og IP68 vanntetthet, til tross for åpen mikroUSB-inngang, kan SmartBand 2 brukes når og hvor som helst. SmartBand 2 er designet ved Sonys Creative Center i Sverige og Japan, og har en strømlinjeformet og diskré look med en ny metallspenne. Denne gjør det enkelt å feste båndet godt.

SmartBand 2 vil være tilgjengelig i svart og hvitt ved lansering, med lansering av to knallfarger, rosa og lilla, kort tid etter. Fordi størrelsen på selve kjernen er den samme, kan du selvfølgelig bruke SmartBand 2-teknologien sammen med silikonbåndet fra det originale SmartBand-et. Dette gir deg enda større valgfrihet.

SmartBand 2 lanseres i september 2015, til veil. pris ca. 1100 NOK.

Powered by Labrador CMS