PS Vita og PS3

Pressemelding fra Sony 17. februar 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Spill på tvers av plattformer på både PlayStation®Vita og PlayStation®3 til én og samme pris

Du får tilgang til både PS Vita- og PS3-versjonen av MotorStorm® RC, Top Darts, Hustle Kings, WipEout® HD, HD Fury-nedlastingen til WipEout® 2048 og Ultimate Marvel vs. Capcom® 3-nedlastingen for én og samme pris

Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) annonserer i dag at MotorStorm® RC, Hustle Kings, Top Darts, WipEout® HD, HD Fury-nedlastingen til WipEout® 2048 og Capcoms Ultimate Marvel vs. Capcom® 3-nedlastingen fra og med 22. februar kan kjøpes fra PlayStation®Store over hele Europa og PAL-territoriet med en innovativ funksjon som gjør at både PlayStation®3 (PS3™)- og PlayStation®Vita (PS Vita)-versjonen kan spilles for én og samme pris.

Hvis du allerede har ett av disse spillene til PS3-systemet kan du altså laste ned det samme innholdet til PS Vita-systemet uten noen ekstra kostnad – og omvendt. Du trenger ikke å betale for det samme innholdet to ganger, noe som understreker det viktige forholdet mellom PS3 og PS Vita.

Det er imidlertid ikke bare muligheten til å kjøpe spillene for én og samme pris og det å få tilgang til dem på begge plattformene som gjør forholdet mellom PS3 og PS Vita så viktig. Motorstorm RC, Hustle Kings, Top Darts, WipEout HD og HD Fury-nedlastingen til WipEout 2048 tilbyr spill på tvers av plattformer, slik at du kan spille mot andre uavhengig av hvilket system de spiller på. Denne nye måten å spille mot andre på gir en helt unik spillopplevelse, uansett om dere spiller på tur eller i sanntid.

PS Vita blir tilgjengelig for salg i norske butikker fra og med 22. februar 2012, og leverer fantastiske spill kombinert med sosiale funksjoner og utvidet virkelighet som trekker deg inn i spillene på en helt ny måte.

Vennligst besøk www.eu.playstation.com for å lese mer.