Sony Bravia for proffmarkedet

Pressemelding fra Sony 5. juni 012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Sony lanserer rimelige og miljøvennlige flatskjermer for proffmarkedet  

Åtte nye flatskjermer for profesjonell og offentlig bruk gir kunder stor fleksibilitet og brukervennlighet

Sony lanserer sin nyeste portefølje av profesjonelle flatskjermer som inkluderer fire BRAVIA-modeller for profesjonelt bruk og fire industriskjermer for offentlig bruk. De nye modellene er designet for å være miljøvennlige og samtidig levere eksepsjonelt lyssterke bilder. Med de profesjonelle BRAVIA—skjermene tar Sony med seg ytelsen, designen og det gunstige prisnivået til BRAVIA- teknologien over til bedrifts- og utdanningsmarkedet. Skjermene, som er tiltenkt offentlig bruk, er utviklet for digitale skiltløsninger hvor fleksibel installasjon og kontroll er nødvendig.

BRAVIA – profesjonelle flatskjermer

(FWD-32EX650P, FWD-40EX650P, FWD-46EX650P and FWD-55HX750P)

De prisgunstige profesjonelle BRAVIA-skjermene tilbyr en uovertruffen bildekvalitet som automatisk kan tilpasses omgivelsene med en slank og stilig design. Hver modell har Edge LED eller Dynamic Edge LED Backlight med Frame Dimming, som leverer lyssterke og skarpe bilder. LED-belysning muliggjør tynnere skjermer og lavere energiforbruk enn tradisjonelle CCFL-skjermer. Skjermene kan også automatisk justere lysstyrken tilpasset omgivelsene, som gir et lavere strømforbruk.

Som modellene lansert i mai 2011, vil de nye profesjonelle BRAVIA-skjermene tilby forbedret funksjonalitet og bruk som er tilpasset for bedrifters møterom, klasserom eller utdanningsinstitusjoner. En avspillingsfunksjon via USB gir brukerne fleksibiliteten til å spille, loope og justere ulike formater, og kunder kan også dra nytte av gratis stemme- og videosamtaler via SkypeTM – til – SkypeTM. Alle modellene kommer med oppløsning i full HD og X-RealityTM videoprosessering.

Hver skjerm inneholder en funksjon kalt Hotel-modus som gjør at innstillinger og funksjoner kan tilpasses brukerens forretningsmessige krav, inkludert muligheten til å deaktivere fjernstyrt tilgang ved behov. Brukerne kan også kopiere innstillingene til andre profesjonelle BRAVIA-skjermer via USB og også koble til internett takket være en innebygget RJ45-tilkobling. Alle modellene kommer med en HDMI-RS232C konverteringsboks som lar brukeren skru på skjermen, bytte mellom innkommende signaler og justere volumkontrollen.  

Flatskjermer for offentlig bruk

(FWD-32B1, FWD-42B2, FWD-46B2 og FWD-55B2)

Denne porteføljen har blitt utviklet for å levere lyssterke digitale skiltløsninger for innendørs og semi-utendørs bruk som ved kjøpesentre, hoteller og flyplasser. Foruten modellen FDW-32B1 kommer alle modellene med Edge LED 450- 500cd bakbelysning, som leverer skarpe og lyssterke bilder i alle omgivelser - fra store arenaer til steder med sterk kunstig belysning. Skjermene for offentlig bruk er også utviklet for å være miljøvennlige. De har et lavt strømforbruk gjennom LED-belysning som tilsvarer ca. 35 % lavere forbruk enn en vanlig CCFL-modell fra Sony. Dette reduserer driftskostnadene dramatisk og betyr også at skjermene står for et lavere CO2-utlippp når de er i bruk.

Hver skjerm kan kontrolleres gjennom nettverket via RS232C og RJ45 Network Display Management- verktøyene. Ved bruk av dette kan man overvåke status og kontrollere flere skjermer over LAN, VPN og internett. Meny-skjermen kan enkelt endres i henhold til ønsket skjermoppsett enten man benytter liggende eller stående montering. Skjermene har slanke installasjonsdesign med en ramme på bare 16.1mm (unntatt FWD-32B1). Dybden på LED er mindre enn halvparten av en vanlig CCFL-skjerm, og terminalene for signal inn og ut er innebygget i profilen slik at de ikke stikker ut fra enheten. Modellene inneholder også en rekke terminaler som HDMI og DVI-tilkobling for økt fleksibilitet. En DICOM-simulert Gamma-modus er også tilgjengelig for å kunne vise røntgenbilder ved medisinsk bruk.

«Porteføljen av funksjonsrike profesjonelle BRAVIA-skjermer bekrefter suksessen til Sonys BRAVIA-skjermteknologi og åpner for en rekke muligheter i bedrifts- og utdanningsmarkedet. Porteføljen av skjermer for offentlig bruk er ideell for markedet for digitale skiltløsninger, og bygger på suksessen fra FWD-S55H2 som ble lansert ved ISE 2012. Denne porteføljen er utviklet spesielt for å gjøre digitale skiltløsninger så fleksible, lyssterke og presise som mulig. De nye skjermene reflekterer de skiftende behovene til bedriftskundene og omfatter er rekke forbedringer med hensyn til funksjonalitet og bildekvalitet. De energibesparende funksjonene betyr også at skjermene slipper ut mindre CO2 og har lavere driftskostnader enn andre produkter på markedet,» sier Øyvind Fritzen, Display Product Manager i Sony Professional Nordic.

De nye Sony-skjermene vil være tilgjengelige i Europa fra mai til juni.

Powered by Labrador CMS