Sony MA-serie

Pressemelding fra Sony 10. april 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Len deg godt tilbake, slapp av og nyt musikken  

Få maksimal komfort når du lytter til musikk med hodetelefonene i Sonys nye MA-serie

• Ny hodetelefonserie med åpen konstruksjon for TV, musikk og spill

• Drivere på 70 mm og Acoustic Bass Lens gir deg fyldig og kraftig lyd (MDR-MA900)

• Konstruksjon i ”Full Open”-stil med aluminium og magnesium gir en lett og komfortabel utforming (MDR-MA900)

• Mekanisme for behagelig øretilpasning (MDR-MA500 og MDR-MA300)  

Få en større og mer avslappende lytteopplevelse med Sonys nye hodetelefonserie med åpen konstruksjon. Hodetelefonene i MA-serien er stilfulle og behagelige å bruke, og passer perfekt når du vil ha god lyd hjemme – uansett om du ser på TV, spiller av musikk fra hi-fi-anlegget, spiller spill eller ser film på en PC eller en tablet.  

Toppmodellen MDR-MA900s konstruksjon i ”Full Open”-stil gir et stort og naturlig lydbilde, og med sin elegante, lette og komfortable utforming i flotte materialer gir de deg følelsen av å lytte til musikk uten hodetelefoner.  

MA900s 70 mm store driverelementer sikrer at du får et stort og detaljert lydbilde med et usedvanlig bredt dynamikkområde og utvidet frekvensrespons. Acoustic Bass Lens gir lave toner en ekstra dybde som vanlige hodetelefoner med åpen konstruksjon sliter med å oppnå. I tillegg sørger en impedansutjevner for å opprettholde en fyldig og jevn bassgjengivelse, som det ellers gjerne går utover i andre hodetelefoner med åpen konstruksjon når de blir drevet av ulike lydkilder. MA900s rene og moderne design blir understreket av elementer i aluminium og magnesium, og det slanke, justerbare og polstrede hodebåndet tilpasser seg naturlig til hodeformen din.  

Komfort er det viktigste i hele MA-serien. MDR-MA500 er utstyrt med en fleksibel mekanisme for øretilpasning som gjør dem svært behagelige å ha på selv under lange film-, musikk- eller spilløkter, og neodymiummagneter på 300 kJ/m3 sørger for at du får fyldig bass og klar mellomtonegjengivelse. MDR-MA300 har den samme fleksible mekanismen for øretilpasning som MA500. MDR-MA100 er utstyrt med myke tøyøreputer, slik at du kan lytte i timevis uten at ørene dine blir slitne. MDR-MA102TV har de samme funksjonene som MA100, i tillegg til en ekstra lang ledning på fem meter med en praktisk volumkontroll. Det passer perfekt for TV-tittere som gjerne vil se på favorittprogrammene sine uten å forstyrre andre.

Sonys nye MA-hodetelefonserie med åpen konstruksjon blir tilgjengelig for salg i mai, og får følgende veiledende utsalgspriser:

• MDR-MA900: 2600 kroner

• MDR-MA500: 900 kroner

• MDR-MA300: 450 kroner

• MDR-MA102TV: 380 kroner

• MDR-MA100: 330 kroner  

Powered by Labrador CMS