TCL S68 og S78

Pressemelding fra TCL 15. juli 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

TCL lanserer to nye serier ultratynne HD-TV-er: S68 og S78

Bilder så levende at du knapt vil tro det

Kinas ledende produsent av forbrukerelektronikk og en av verdens største TV-produsenter, presenterer to nye TV-apparater i enkel design og med svært realistiske bilder i fantastiske farger.

S78-serien: Farger i digitalkinokvalitet i din egen stue

Med den diskré rammen glir S78-serien rett inn i ethvert hjem, uansett stil, og blir et naturlig blikkfang takket være den midtstilte sokkelen som kan dreies 180°.

Wide Color Gamut-teknologien gjenskaper den samme rike fargepaletten som på digitalkino. Den gir dessuten 30 % større fargeomfang sammenlignet med vanlige TV-er. Clear Motion Index 800 Hz-teknologien justerer bildet og sikrer mest mulig flytende overganger ved raske bevegelser.

Super Resolution Upscaling-teknologien tilpasser bilder fra ulike kilder (TV, Blu-Ray, DVD) automatisk til skjermens oppløsning. Og med videobehandling kan du konvertere HD og FHD-videoer til bedre kvalitet, tilnærmet ultra HD, ved å forbedre kontrast, farger og detaljer.

I tillegg er TV-en udstyret med UHD Local Dimming-teknologi som deler bildet inn i uavhengige soner og gjør det mulig å stille inn kontrast og lysstyrke separat for hver sone. Med denne teknologien oppnås svært dynamiske bilder med høyst naturtro kontraster og et imponerende svartnivå.

S78-serien kaster seeren rett inn i handlingen med enestående realistiske og fargerike bilder.

S78-serien kommer i butikken med følgende produktbetegnelser:

- U50S7806S (50") til en antatt veiledende utsalgspris på 8 990 NOK

- U58S7806S (58") til en antatt veiledende utsalgspris på 12 990 NOK 

S68-serien: Minimalistisk design for den ultimate kinoopplevelsen

Denne UHD-TV-en med rene linjer gjengir bilder med fire ganger bedre definisjon enn dagens full-HD-TV-er. Flere piksler gjør bildet skarpere og halverer avstanden mellom TV-en og seeren.

S68-serien passer derfor like godt i små som i store rom.

Pure Image Ultra-prosessoren forbedrer kontraster, fargemetning og lys for sylskarpe konturer og naturlige farger. Med Super Resolution Upscaling-teknologien tilpasses HD-bildet til størrelsen og vises i en kvalitet som kommer svært nær ultra-HD.

S68-serien kommer i butikken med følgende produktbetegnelser:

- U55S6806S (55") til en antatt veiledende utsalgspris på 9 990 NOK

- U50S6806S (50") til en antatt veiledende utsalgspris på 7 990 NOK

- U40S6806S (40") til en antatt veiledende utsalgspris på 6 490 NOK 

Begge seriene er utstyrt med spennende funksjoner for overlegne seeropplevelser

Det nye grensesnittet til startsiden for Smart TV 2.0 gjør det utrolig enkelt å få tak i nye apper og interaktive spill. Brukeren kan søket etter ønsket innhold på YouTube, Netflix og Deezer direkte fra TV-en, se filmer fra VOD-tjenester og starte avspillingen forfra.

GuideOn-appen gir deg oversikt over TV-programmet, for eksempel i form av program for samtlige TV-kanaler de neste 21 dagene (show, filmer, skuespillere, bilder m.m. ), eller en systematisk oversikt (sortert på kategori, utgivelsesdato, e.l.).

For å gjøre det enklere å navigere og gi deg best mulig utbytte av ditt favorittinnhold, styres TV-en med en gyroskopisk fjernkontroll, eventuelt med smarttelefon eller nettbrett ved hjelp av «TCL nScreen*»-appen.

* Last ned appen gratis fra App Store (iOS) og Google Play (Android).

Powered by Labrador CMS