Vogels DesignMount

Pressemelding fra Aurora Group 22. mai 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Et veggfeste som gjør TV-en til et stiluttrykk - Vogel's introduserer nye DesignMount

Vogel's designere har lagt sin sjel i å skape den nye DesignMount – et TV-veggfeste som er et virkelig kunststykke. Dette unike veggfestekonseptet er utviklet for flatskjerm-TV-er og designentusiaster som ønsker et særpreget tilbehør til sin flotte TV. 

DesignMount er for de som vet at det er de minste detaljene som gjør den store forskjellen når de innreder stuen. Alt fra møbler og gulv til underholdningsutstyr bør gjenspeile den samme kvaliteten og oppmerksomheten på detaljer. Med DesignMount kan man nå gi sin flatskjerm-TV et unik og elegant feste som passer vakkert inn i selv den mest omhyggelig innredede stue.

Ekte luksus tvers igjennom

Da Vogel’s ga utfordringen til sine unge designere om å lage det vakreste TV-veggfestet noensinne, fant de inspirasjon i Vogel's rike arv av design og utvikling.

De gjenoppfant begrepet TV-veggfeste ved å tenke helt nytt om alle deler – materialer, design, fleksibilitet og funksjonalitet.  De hentet det beste fra andre vellykkede produkter fra Vogel's og kombinerte dem i et nytt og friskt konsept som er luksuriøst tvers igjennom.

Hyllet av verdens fremste designfora

Vogel’s DesignMount har allerede mottatt både en Red Dot og iF Product Design award – fra to av verdens viktigste designfora. Disse utmerkelsene er en anerkjennelse av den unike visjonen og håndverket som gjenspeiles i designen til dette produktet. Ledende designeksperter fra hele verden roste den gjennomførte stilrene designen til DesignMount.

DesignMount NEXT 7345 folder seg enkelt inntil veggen, slik at plassen mellom veggen og festet blir minimalt. Den robuste rammen er laget for TV-er fra 40" til 65" (102 -165 cm), som veier opptil 30 kg.

Den 100 cm lange Cable Column NEXT 7840 har den samme finishen i børstet aluminium som DesignMount. Den skjuler opptil 10 kabler og sørger for en ideell visningshøyde for TV-veggfestet.

En fordel med Vogel's AV Multi Support NEXT 7825 er de brede hyllene. De gir deg et solid møbel med plass til ditt verdifulle utstyr. Perfekt for Blu-ray-spiller, spillutstyr og konsoll, senterhøyttaler, etc. Hyllene tar seg flott ut i røykfarget svart glass. Du kan bruke mer enn én støtte til å få plass til alt utstyret ditt.

Vogel's har også skapt en lydplanke-løsning for DesignMount, som gjør systemet komplett. Holder for lydplanke kan monteres på kabelsøylen (SOUND 3400) eller en lydplanke-løsning kan settes på selve TV-festet, slik at lyden følger TV-en når den dreies til en hvilken som helst posisjon i rommet (SOUND 3450).

Powered by Labrador CMS