Vogels THIN 345 Alpine White

Pressemelding fra Vogels 4. februar 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

TV-tilbehøret som skaper husfred

Etter hvert som TV-ene har blitt større og billigere, har også stadig flere nordmenn investert i en stor flatskjerm, enten det er til hjemmekino for barna eller mannens fotballørdager. Den raskt voksende trenden med store TV-er i hus (og hytte) har ikke vært smertefri, og spesielt det å feste TV-en uten at den sjenerer og forstyrrer interiøret.

Studentene lener den inntil veggen, damene skjuler det de kan bak pyntegjenstander, mens mannen i huset bruker gjerne alle redskapene i den støvete verktøykassa, noe som kan gjøre den store TV-en enda større.

Nå er det kommet en løsning som lar deg ha en storskjerm i huset uten at det ødelegger inntrykket av stua. Vogel’s THIN 345 Alpine White veggstativ er skapt for flatskjermer som kommer i hvite eller nøytrale farger.

Aldri vond nakke igjen

Selve stativet gir deg muligheten til å feste LED, LCD og Plasma-skjermer mellom 40 og 65 tommer. Skjermen kan rotere opp til 90 grader til venstre og høyre, noe som sikrer en behagelig innfallsvinkel uansett hvor du sitter i rommet. Du kan også vippe skjermen opp til 20 grader forover.

Stativets fleksible utforming gjør at hele familien ser TV-en klart og godt, uansett hvor i rommet favorittplassen er. Hvis barna foretrekker å ligge på gulvet foran skjermen er det bare å vippe den nedover, så vil også de minste kunne nyte favorittprogrammene uten å bøye nakken til den blir vond.

For hjem med en åpen stue- og kjøkkenløsning kan du nærmest se på TV hvor enn du befinner deg, enten du lager mat, slapper av i sofaen eller sitter i godstolen – TV-en følger deg.

TV-stativet har disse nyttige egenskapene:

• Nesten usynlig med snaue 3,5 centimeter mellom TV-en og veggen

• Gir deg mulighet til å vri skjermen 90 grader til venstre eller høyre

• Vipper TV-en din opp til 20 grader fremover ved behov

Stativet er en spesialutgave med sitt hvite- og champagneinspirerte utseende, og originalutgaven har allerede vunnet flere designpriser, som Red Dot, årets produkt av Plus X og prisen for produktdesign av iF.

Produktet er tilgjengelig hos Elkjøp, Expert og Euronics til en veiledende pris på kr 3 199.

For mer informasjon, se http://www.vogels.com/advice-and-support/wall-mount-thin-345-alpine-white.htm 

Powered by Labrador CMS