Vogels Wall-serie

Pressemelding fra Vogels 22. september 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Oppdag nye måter å se på TV

Den nederlandske produsenten Vogel’s har lansert flere stilige og rimelige veggfester for større flatskjermer. 

Med over 40 års erfaring innenfor produksjon av tilbehør til lyd- og bildemarkedet har Vogel’s gjort det til en spesialitet å følge utviklingen på TV-fronten tett. Med produkter i stål eller robust aluminium og enkle bruksløsninger tilbyr Vogel’s  veggfester som ikke ødelegger inntrykket av boligen, samtidig som at de kommer med livstidsgaranti.

Godt innsyn fra hvert rom i huset

Produsentens Full Motion-veggfester lar deg snu og vende på TV-en i stor grad, noe som gir godt innsyn uansett om du ligger i sofaen, jobber hjemmefra eller lager middag. Festene lar deg vri TV-en mellom 60 og 90 grader fra venstre til høyre og 10 grader opp og ned for å redusere gjenskinn. Produktet er tilgjengelig i både svart og hvit for å passe med interiøret i hjemme, og støtter et bredt utvalg av dagens flatskjermer.

Dersom du ønsker å ha TV-en høyt på veggen og fortsatt ha en komfortabel seeropplevelse kan du velge Vogel’s WALL-serie, som lar deg vende skjermen 15 grader nedover og bli sikkert låst i den posisjonen du ønsker.

Flat, ren og moderne

I WALL-serien tilbyr også Vogel’s et alternativ veggfeste som med sine 2,5 cm mellom veggen og skjermen lar deg feste TV-en tett inntil veggen, så den tar minimalt med plass i hjemmet.

Større skjermer er ofte svært tunge. I WALL-seriens Full Motion-kategori finner du veggfester som enkelt kan flytte på de største skjermene, takket være de solide armfestene og den stabile, stødige utrekksfunksjonen.

Vogel’s gjør det enkelt

Du kan enkelt justere feste for å gi en perfekt synslinje mellom seerne og skjermen, selv om ikke hullene i veggen skulle være perfekt på linje. De stilige WALL-variantene kommer med alt utstyret du trenger medfølgende i esken, og en enkel steg-for-steg-bruksanvisning slik at resultatet blir perfekt.

TV-er er i konstant utvikling, så det er ikke alltid lett å vite hvilket veggfeste som vil passe TV-en eller stuen din. Vogel’s tilbyr veiledning gjennom onlinetjenesten TV Mount Advisor, som gir deg steg-for-steg råd gjennom prosessen med å finne riktig veggfeste til akkurat din TV og stue.

WALL-serien består av stive, roterbare og ”full motion”-modeller, og tilbyr akkurat den graden av bevegelse som hjemmet deres trenger.

Powered by Labrador CMS