Toshiba 3-serien

Pressemelding fra Toshiba 20. mai 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Toshiba 3-serien: rimelige Smart-TV-er fullpakket med funksjoner

Toshiba lanserer den nye 3-serien, elegante Smart-TV-er laget for brukere som ønsker et bredt utvalg av innhold og tilkoblingsmuliheter fra en prisvennlig, men allikevel smart LED-TV – det ideelle første steget mot en mer fleksibel TV-opplevelse.

L3-modellen kommer med Full HD 1080p-oppløsning med klare farger, skarpt bilde og presis definisjon for en altoppslukende seeropplevelse. W3-modellen er et HD-klart alternativ. For brukere som ønsker å dra nytte av muligheten til å se på DVD på samme budsjettvennlige enhet, er D3-modellen utstyrt med en integrert DVD-spiller. Skjermstørrelsene på L3, W3 og D3 strekker seg fra 32’’ til 40’’1, noe som gjør at 3-serien har et alternativ for enhver bruker og ethvert rom i hjemmet.

Den smarte måten å nyte multimedieinnhold på

Alle de tre TV-ene i serien tilbyr enkel tilgang til de mest essensielle Smart-TV-funksjonene, noe som gjør disse til allsidige TV-er for hjemmet, og et enkelt valg for dem som skal se online innhold på TV for første gang. Flere valgmuligheter for video on-demand-tjenester er tilgjengelige, slik at brukerne kan se på TV når det passer dem. Netflix, YouTube® og en rekke underholdnings-, musikk- , vær- og nyhetstjenester er klare til bruk når som helst.

Det er tilgang til en nettleser på TV-ene, noe som gjør det mulig å være på nett direkte på skjermen – for enkelt å kunne søke, bla gjennom og bokmerke favorittsider gjennom innebygd WiFi®1. Et utvalg av digitale mottakere er inkludert med DVB-T/T2 og DVB-C, som gir tilgang til free to air TV-programmer i HD.

Enkel tilgang til multimedia

Mediespilleren gjør det enkelt å vise bilder, videoer og musikkfiler fra USB eller HDD på TV-en. Mulighet for tilgang til ferdiglaget underholdning fra en spillkonsoll, dekoder, DVD eller Blu-rayTM-spiller, gjør at brukerne får mest mulig ut av de tre HDMI®-portene1. Innebygd WiFi®1 kombinert med friheten som følger med home network media playback gjør det enkelt å dele filmer eller andre filer på den store skjermen, uten å måtte flytte PC-en eller fysisk koble den til TV-en.

Slank, elegant og med gode tilkoblingsmuligheter

3-serienkommer med Toshibas karakteristiske og gjennomgående design. Med en moderne, slank eleganse som passer inn i ethvert rom, er disse TV-ene like smarte på utsiden som på innsiden. De er tilgjengelige i svart eller hvitt, og alle kommer med en rekke tilkoblingsmuligheter. I tillegg til å være utstyrt med HDMI®- og USB-porter, gjør en PC-inngangsport det mulig for brukerne å forvandle TV-skjermen til en større PC-skjerm.

Alle modellene gir også bedre bilder under actionscener, takket være at AMR (Active Motion & Resolution) bildeprosessering leverer flytende bilder selv ved rask bevegelse på skjermen, for eksempel under sportsprogrammer, actionfilmer og spill. I tillegg sørger Dolby® Digital Plus for lyd i høy kvalitet til både musikk og dialog.

Spesifikasjoner, Toshiba L3, W3 og D3:

Toshiba L3 TV:

Toshiba W3 TV:

Toshiba D3 TV:

Toshiba L3, D3 og W3 er på lager hos norske forhandlere fra mai.

Anbefalt utsalgspris for L3 er fra kroner 3.995,-

Anbefalt utsalgspris for W3 er fra kroner 2.995,-

Anbefalt utsalgspris for D3 er fra kroner 3.495,-

1 Eksakt produktspesifikasjon er avhengig av modell og lokal tilgjengelighet. L3451 og W3451 er kun WiFi-klar.

Powered by Labrador CMS