MEN IN BLACK MED BD-LIVE

Men in Black på Blu-ray Disc (BD) er Sony Pictures Home Entertainments første tittel som inneholder funksjonen BD-Live.

BD-Live gir nye og annerledes muligheter via nettverkstilkoblingen, hvis man har siste generasjon BD-spiller med profil 2.0. Dette gjelder blant annet Playstation 3 med versjon 2.2, som kan oppdateres via internett.

BD-Live åpner for nedlasting av ringesignaler og wallpapers, peer to peer integrering, live events og spillaktiviteter.

I Men in Black møter vi agentene Kay (Tommy Jones) og Jay (Will Smith), medlemmer av en topphemmelig organisasjon som overvåker utenomjordiske aktiviteter på jorden.

Bonusmateriale: Intergalaktisk jakt: The MIB Multi-Player Trivia Spill. Spør Frank! Interaktivt spill PLUSS: Kommentarspor med Barry Sonnenfeld og Tommy Lee Jones. Kommentarspor om teknikken med Barry Sonnenfeld, Rick Baker og ILM Team. Forlengede og alternative scener. "Metamorphosis of Men in Black" – dokumentar. Minidokumentar. Fra klipperommet. Dekonstruksjon av scene med spesialeffekter samt kommentarspor. Animasjon av karakterene. Storyboard-sammenlikninger. Gallerier. Musikkvideo med Will Smith og Mikey. Original kinotrailer samt kortere trailers. Lydsystem: Dolby TrueHD. Skjermformat: Bredformat 2.35:1.

The Bone Collector

En massemorder er løs i New York, og den eneste som kan sette politiet på sporet av ham er den erfarne åstedgranskeren (Denzel Washington). Han ligger urørlig i sengen etter en arbeidsulykke, og en politikvinne (Angelina Jolie) får jobben med å være hans øyne.

Lydsystem: Dolby TrueHD. Skjermformat: Bredformat 2.35:1.

Ekstramateriale: Kommentarspor med regissør Phillip Noyce. Minidokumentar. (Sony)

I skuddlinjen (In the Line of Fire)

Thriller fra 1993 med Clint Eastwood i rollen som Frank Horrigan, en erfaren Secret Serviceagent som plages av minnet om at han mislyktes i å redde JFK fra å bli drept av krypskytterens kuler. Tretti år senere får han sjansen til å råde bot på sin feil når en superintelligent psykopat truer med å drepe den sittende presidenten. Regissør: Wolfgang Petersen. Ekstramateriale: Kommentarspor. Minidokumantar. Slettede scener. Lydsystem: Dolby TrueHD, skjermformat: bredformat 2.35:1. (Sony).

Kung Fu Panda

Basert på DreamWorks filmen med samme navn, for Xbox 360, Wii, DS, PS3, PS2 og PC. Bli med på et episk eventyr sammen med pandaen Po, læreren hans Shifu, og the Furious Five: Monkey, Tigress, Viper, Mantis og Crane. 13 nivåer fra filmen og videre, over land, vann og luft, i jakten på fienden Tai Lung. Ulike samarbeidsmodi og modi for flere spillere, samlefigurer og mengder av karakteroppgraderinger. (Activision)

Lego Indiana Jones: The Original Adventures

Spillanmelderne har måtte bite i gresset, etter at de først var skeptiske til spillserien med Lego-figurer. Popkulturens mest berømte arkeolog pisker seg gjennom klassiske øyeblikk med hjelp fra mange birolleinnehavere. Spillere kan også mikse og matche kroppsdeler fra flere enn 60 figurer. Komiske nytolkninger av klassiske scener og elementer fra Indiana Jones. For Xbox 360, Wii, DS, PS3, PS2 og PC. (Activision)

SingStar Vol. 2

For PS3. I likhet med SingStar-spillene til PS2 kan du trykke på selectknappen og bytte plate, og dermed få tilgang til alle sangene fra det opprinnelige SingStar-spillet på PS3 uten at det er nødvendig å starte spillet på nytt. Den tostemte duettmodusen er ny, og gjør det mulig for to spillere å synge forskjellige strofer av samme sang. Avstandsspilling på PSPgir tilgang til SingStore og alle community-funksjonene mens du er på farten. SingStore oppdateres stadig, og gir tilgang til hundrevis av sanger fra hele verden. (Sony)

Fagbladet Elektronikkbransjen nr.6/2008