PANASONIC MED RØFT OG SMÅTT

Panasonic viser på MWC to IP67-klassifiserte Toughpad-enheter på 4,7 tommer som skal tåle en støyt, med vinklet strekkodeleser.

Publisert Sist oppdatert

– Til tross for at de tåler fall fra 1,8 meter, er vanntette ned til én meter i en halvtime og kan brukes fra 10 kulde- til 50 varmegrader, er de små og lette, sier Gemma Guillen når vi møter henne på Mobile World Congress (MWC) i Barcelona i februar.

Hun er marketingsjef for Panasonic i Spania, og viser frem to like enheter med hvert sitt operativsystem. FZ-F1 kjører Windows 10 IoT Mobile Enterprise, mens FZ-N1 går på Android 5.1. Størrelsen er 74x156x16,3 mm og vekten 277gram. Til tross for at skjermstørrelsen bare er 4,7 tommer, kaller Panasonic enhetene for nettbrett.
Skjermen har en oppløsning på 1280x720 punkter, og skal kunne leses i sollys og betjenes med hansker og i regnvær, i en spesiell modus.

– Hvem er målgruppen?

Vi har utviklet dem for detaljhandel, post- og budtjenester, transport og logistikk, nødetater og offentlig sikkerhet

– Vi har utviklet dem for detaljhandel, post- og budtjenester, transport og logistikk, nødetater og offentlig sikkerhet, vedlikehold, produksjon og forsvarssektoren, sier Guillen.

Strekkodeleser

Enhetene har en vinklet strekkodeleser bak, som ifølge Guillen beskytter brukeren mot belastningsskader samtidig som produktiviteten forbedres. En passiv og aktiv penn selges som tilleggsutstyr, for presis håndskrift og registrering av signaturer.

Enhetene er MIL-STD-810G-sertifisert, og skal tåle 1.000 fall fra en høyde på én meter. Batteriet kan byttes under bruk, hot-swappes, og prosessoren er en Qualcomm MSM8974AB 2,3 GHz med fire kjerner. De har 2 GB RAM, 16 GB lagringsplass og kortspor for microSD. Kameraene er på 8 og 5 MP, og enhetene har NFC, Bluetooth 4.1, Wi-Fi, micro-USB-port, tre mikrofoner for støyreduksjon og dobbel fronthøytaler som leverer opptil 100 dBA.

Powered by Labrador CMS