Clark Synthesis Tactile Transducer

Pressemelding fra NCMS 15. februar 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

CLARK SYNTHESIS Tactile Transducer

Litt om C Tactile Transducer (romperister): Tenk deg en høyttaler som får musikk og filmer til å høres bedre ut gjennom å forbedre måten du hører på...

Når du har opplevet Tactile Sound, vil ikke film bli det samme uten.

Mesteparten av lyden vi hører overføres til øret gjennom luftvibrasjoner, slik som en vanlig høyttaler. Men, vi hører og kjenner også lyd gjennom bena i kroppen. Denne prosessen - ben resonans - sender vibrasjoner direkte til det indre øret. Clark Synthesis Tactile Sound Transducer (TST) er kraftige kompressjons drivere som produserer vibrasjoner over hele den auditive frekvensbredden.  

Montert på en resonerende flate, supplerer TSTene vanlige høyttalere og subwoofere, og øker mengden lyd du hører og kjenner via ben resonans. Dette gir deg det naturlige perkusive anslaget av strenger, eksplosjoner og effekter. Pluss, gjennom ben resonans får tale bedre dybde og klarhet. TST gir deg troverdigheten og spenningen som ved HØY lyd, selv på lave nivå som er tryggere for hørselen og mindre plagsom for naboen.

Applikasjoner TST brukes i et stort antall applikasjoner; fra underholdning til medisinsk forskning. I hjemmekinoen bringer TSTene deg fra å kun se, til å oppleve film. I kommersielle kinobygg kan TST redusere kostnadene ved lydisolering av tilstøtende saler. TST brukes i militære simulatorer, maritime simulatorer og i underholdningsparker verden over.

TST er også blitt tatt i bruk av musikere, spesielt trommeslagere, både i studio og scene sammenheng, for å kunne spille med lavere nivå in-ear eller i monitor. Aquasonic versjonene av TST brukes til musikk (synkron svømming) og kommunikasjon (dykkere) under vann. Aquasonic har også blitt benyttet til studier av livet i sjøen.

Powered by Labrador CMS