Oral-B Black 7000

Pressemelding fra Procter & Gamble 12. september 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Oral-B flytter grensene for munnhygiene:

Black 7000 – Nytt design på baderomshyllen

Nå trenger du ikke lenger velge mellom stil og funksjon når du velger en elektrisk tannbørste. Oral-B sin nye modell Black 7000 kombinerer ny renseteknologi med en slank og moderne design. Med seks ulike programmer, 40 000 pulseringer og 8800 rotasjoner per minutt tar Black 7000 bort opptil dobbelt så mye plakk som en manuell tannbørste.

 Stilig design og god ytelse sammenlignes med NASA

Black 7000 er en elektrisk tannbørste for dem som stiller høye krav til stil og personlig hygiene. Elegant utført i sort med krom detaljer og med et display som blinker blått som sender tankene til dashbordet på en sportsbil. Avansert teknologi leverer 40 000 pulseringer og 8800 rotasjoner per minutt, og gir brukeren en god opplevelse, gode resultater og en følelse av tannlegerene tenner. Målt i antall instruksjoner per sekund, yter Black 7000 hele 20 ganger høyere enn NASA Apollo Guidance Computer (AGC), computeren som gjorde alle beregningene under den første månelandingen.

Fleksibel og brukervennlig

Kombinert med Oral-Bs innovative børstehoder har Black 7000 ulike funksjoner for å oppnå god munnhygiene; som for eksempel tungerengjøring, tannkjøttmassasje, samt dyprengjøring og polering. Tannbørstens SmartGuide sørger for en grundig og skånsom børsting. Displayet gir deg tilbakemelding på tid, børstesone og pussemodus, noe som gjør det lett å pusse med riktig styrke og i riktig lengde. Black 7000 leveres med et luksuriøst, sort matt gummietui med kromdetaljer.

- Black 7000 svarer virkelig på den økende interessen for personlig hygiene og stell som vi ser akkurat nå, sier Peter Wallentin, PR Manager i Oral-B. Våre forskere og produktutviklere har laget et produkt som tar munnhygiene til et nytt nivå, og som klarer å kombinere alle de funksjoner som trengs for optimalt stell av tennene.

Oral-B Black-7000 er allerede tilgjengelig i butikk og har en veiledende utsalgspris på

2499 NOK.

Produktdetaljer Oral-B Black 7000

Oral-B Black 7000 er dobbelt så effektiv sammenlignet med en manuell tannbørste når det kommer til rengjøring av områder som ellers er vanskelig å nå. Spesielt bak i munnen og mellom tennene.

Tekniske opplysninger om Oral-B Black 7000:

• 3D – teknologi

• Smart Guide med timer, klokke og trykksensor

• Indikator som varsler om lavt batterinivå

• Visuell trykksensor for effektiv og skånsom børsting

• Fullt oppladet batteri gir opptil 40 minutter børsting

• Seks rengjøring moduser: daglig rengjøring, dyp rengjøring, myk, polering, massasje, tungerengjøring

• Kompatibel med alle børstehoder (unntatt Sonic)

• Puls på 40 000 ganger i minuttet og 8800 rotasjoner i minuttet

Pakken inkluderer også:

• Fem børstehoder (Tre FlossAction, 3dWhite, og Sensitive)

• Svart, ryddig og glatt reiseveske

• Lader med stativ for tannbørsten

• Ett oppladbart Ni-MH batteri med ladeindikator

Powered by Labrador CMS