Panasonic Aquarea

Pressemelding fra Panasonic 20. august 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Hold på varmen med buffertank

Vår nye 50L buffertank for luft-til-vann varmepumper sparer deg penger og gjør Aquarea-systemet ditt mer effektivt.

En buffertank koblet til luft-til-vann systemet gir større volum, og forhindrer derfor at varme går til spille. Aquarea-systemet kan dermed lagre mer varme og blir mer effektivt.

– Vi anbefaler alle som har et Aquarea-system å ta i bruk en buffertank. Dette beskytter varmeveksleren og bedrer temperatur- og mengdereguleringen. En tank på 30-50 liter sikrer at systemets volum er tilstrekkelig, sier Thor Harald Normann-Hellum, Norgessjef for Panasonic Heating & Cooling.

Produktet er tilgjengelig til en fornuftig pris, og når det først er installert er det sjeldent det trenger vedlikehold. Tanken er lett i vekt og krever lite plass da den monteres på veggen.

Aquarea-produktene kan levere kapasitet fra 3kW og helt opp til 16kW, det høyeste på markedet. Luft-til-vann varmepumper med varmtvannstanker dekker behovet for både kjøling og oppvarming. Slike system egner seg  både til montering i nye hus, men kan med fordel også brukes som erstatning av oljefyr eller ved renovasjon av boliger.

Panasonics nye buffertank er tilgjengelig nå.

For flere detaljer om tanken og spesifikasjoner for Aquarea luft-til-vann varmepumpe, besøk www.aircon.panasonic.no.

Powered by Labrador CMS