Panasonics Aquarea H-serie Bi-Blok

Pressemelding fra Panasonic 30. november 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Funksjonelt design og høy energieffektivitet hånd i hånd

Spar på strømregningen, uten å gå på kompromiss med interiøret i hjemmet. Panasonics Aquarea H-serie Bi-Blok er en ny serie luft-til-vann varmepumper. Det oppdaterte designet, enkel installasjon og en ny fjernkontroll gjør systemet enkelt og brukervennlig. Samtidig er det energimerket A++.

Designet av den nye Aquarea H-serien gjør den til et attraktivt valg for den kresne forbruker. Innendørsenheten er et enkelt hvitt skap, og systemet er utstyrt med et avtakbart kontrollpanel med stor skjerm som er enkel å bruke. 

Varmestyring fra stuen 

Siden kontrollpanelet er avtakbart er det enkelt å administrere varmen, uansett hvor du er i huset. Kontrollpanelet har et pent design, og passer inn i de fleste hjem. Du har også mulighet til å følge med på forbruket, og løpende se forbruk og input av energi fordelt på dager, uker og måneder. På den måten er det lett å se hvor mye du sparer på strømregningen.

Lett å installere og vedlikeholde

Panasonic har som mål å gjøre installasjon og bruk av produktene så lett som mulig. Det kommer tydelig frem i H-seriens oppdaterte design.

- H-serien er et godt tilskudd til vårt eksisterende utvalg av Aquarea varmepumper. Varmesystemet gjør det enkelt for installatøren, og vi er alltid på utkikk etter hvordan vi kan gjøre brukeropplevelsen bedre. Med vårt nye kontrollpanel tror jeg at vi har funnet en god løsning, sier Thor Harald Normann-Hellum, Norgessjef for Heating & Cooling Norge.

Energieffektiv varmeløsning

Den nye H-serien er et stort fremskritt innen den eksisterende varmepumpeteknologien. Det nye systemet er betydelig mer energieffektivt enn sine forgjengere, og ligger i energiklasse A++ ved både 35C og 55C. Det gjør Aquarea til et godt valg for huseiere og virksomheter som er på utkikk etter en varmeløsning og lavere strømregning.

Powered by Labrador CMS