Panasonic TH-47LFV5

Pressemelding fra Panasonic 30. april 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Videovegg med superslank ramme

Panasonic utfyller utvalget av profesjonelle LED-skjermer med en ny 47-tommers videovegg for detaljhandel og det offentlige rom.

TH-47LFV5 har direkte LED-bakgrunnslys og en supertynn ramme på kun 4,9 mm som gjør skjermen egnet i videovegger. I tillegg breddes den eksisterende produktserien av videovegger fra Panasonic som består av 55-tommerne TH-55LFV50, med høy lysstyrke for detaljhandelen, og TH-55LFV5 som er en mattere versjon for broadcast- og utleiemarkedet.

TH-47LFV5 har høy synlighet, lang holdbarhet og et tilpasset og robust design for å unngå skader. Dette sørger for effektiv digital skilting i en rekke potensielle bruksområder innen broadcast og overvåking.

Skjermen har lysstyrke på 500 cd/m², IPS direkte LED-panel som gir bred visningsvinkel, og antirefleks overflatebehandling for redusert refleksjon av lys. Dette sørger for synlig fremvist innhold selv i lyse rom.

Rammen på 4,9 mm. gir klare, dynamiske og naturlige bilder som fremstår naturlig og uten avbrudd. I det konkurransepregede miljøet for digital skilting leverer TH-47LFV5 klare budskap i full HD-kvalitet.

Panasonic TH-47LFV5 har skjermdybde på kun 109 mm., lavt strømforbruk og forbedret sortnivå og kontrastforhold.

Panelet og de elektroniske komponentene er svært holdbare og muliggjør kontinuerlig drift døgnet rundt, noe som er ideelt for installering i det offentlige rom og i kontrollrom for overvåking.

Den kraftige metallrammen tåler støt og forhindrer deformasjon ved høy varme.