Remingston Touch Control

Pressemelding fra Remington 17. april 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Verdens mest presise skjeggtrimmer:

Touch Control – den nye generasjonen skjeggtrimmer

Få kontroll på skjeggstubbene med den nye Remington Touch Control Beard Trimmer; verdens første stylingredskap for menn med avansert touch-screen-teknologi.

Med ett enkelt tastetrykk justerer du lengden på bladene med små trinn, fra 0.4 mm. helt opp til 18 mm. for lange lengder. Du velger hastighet med et tre-trinns boost-system. I tillegg til å ha ergonomisk design er klipperen utstyrt med titanblader og en sterk motorisert kam med 175 innstillinger for å levere presise og kontrollerte resultater. Klipperen har USB-inngang for lading – perfekt for menn på farten.

Hårpleie for menn har utviklet seg enormt opp gjennom årene. Som ledende innen denne revolusjonen har Remington benyttet seg av den nyeste teknologien for å skape de mest innovative og sofistikerte stylingredskapene for menn. Med dagens Touch Control skjeggtrimmer har skjegg-styling aldri vært enklere, raskere eller mer praktisk.

Utallige muligheter

I dag handler skjeggstyling for menn om å signalisere hva slags stil man har. Den nye Touch Control Beard Trimmer gir deg muligheten til å skape ulike moderne uttrykk ved å få frem teksturen i håret. I tillegg til trimming og tynning kan man enkelt skape mønstre med minimum innsats og maksimalt resultat.

Om produktet:

Touch screen display

Motorisert kam med 175 innstillinger

Innstillinger fra 0.4 til 18 mm

Tri Boost System – 3 ulike hastigheter

Oversikt over strømkapasitet

Lengdeindikasjon

Hastighetskontroll

Vedlikeholdsfrie titanblader

Utløsningssystem for enkelt renhold

Micro USB-lader

90 minutter rask lading, og opp til 40 minutters bruk

Mekanisk på/av-bryter

3-års garanti

Touch Control Hair Clipper er den nyeste innovasjonen fra Remingtons Touch Control-serie av velutstyrte stylingredskaper, inkludert bestselgeren Touch Control Beard and Stubble Trimm.

Remingtons Touch Control Hair Clipper er i salg til en estimert utsalgspris på 699,-.

Powered by Labrador CMS