AVATAR 3D

Pressemelding fra Panasonic 1. november 2010:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Ventetiden er over – AVATAR endelig på Blu-ray i 3D

Panasonic har inngått en global avtale med Twentieth Century Fox Home Entertainment, og kan nå eksklusivt tilby 3D-versjonen av AVATAR på Blu-ray ved kjøp av et Panasonic 3D-produkt. 

Fra og med i dag kan man som forbruker få tilgang til 3D-versjonen av Blu-ray-filmen AVATAR. Avtalen med Twentieth Century Fox Home Entertainment gjør at Panasonic som eneste aktør i verden kan tilby 3D-versjonen av filmen på Blu-ray.

Den Oscarbelønte filmen AVATAR har slått alle salgsrekorder hos kinoene, og blitt en målestokk innen 3D-utviklingen. Det tok regissør James Cameron 14 år å planlegge den storslagne actionfilmen, og fire år å skape 3D-produksjonen. AVATAR har tatt over salgsrekorden fra Titanic, en film som også er regissert av Cameron.

Tilgang til filmen

3D-versjonen av AVATAR kan ikke kjøpes separat, men vil bli tilbudt sammen med Panasonics ulike 3D-produkter som 3D-TV, 3D-Blu-ray-spillere og 3D-hjemmekinosystem.

Se mer informasjon i butikk, eller kontakt din lokale forhandler for ytterligere informasjon om hvordan du får tilgang til AVATAR-filmen. Du vil også finne mer informasjon påhttp://www.facebook.com/panasonic3D eller http://www.panasonic.no.