Huawei Nero U9000

Pressemelding fra Huawei 31. mai 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Huawei lanserer ny smarttelefon:

Fart og spenning med Huawei Nero U9000

Huawei lanserer i dag Nero U9000, en ny smarttelefon spekket med funksjoner og som skiller seg ut med et markant design. Med Nero U9000 er brukeren klar til å utnytte de nye superhastighetene på mobilt bredbånd, både til jobb og underholdning.   

Etter lanseringer av en rekke testvinnere introduserer Huawei nok en modell som skal bite fra seg i smarttelefon-segmentet. Huawei Nero U9000 er utviklet for brukere som vil ha maksimalt utbytte av sin smarttelefon, både til jobb- og fritidsbruk, på dag- og kveldstid. Med lynrask nedlastingshastighet på 14,4 Mbit/s er Nero U9000 både et effektivt arbeidsverktøy og en potent underholdningsmaskin. Enten du laster ned jobbdokumenter, høyoppløselige bilder eller fanger video i HD-kvalitet med telefonens innebygde kamera, får du oversikt og skarp gjengivelse på den store berøringsskjermen på 4.1 tommer. Med rask prosesser og Android operativsystem kan Nero U9000 trygt lastes med det siste fra et stadig økende utvalg av Android-applikasjoner.

”Med Nero U9000 henvender vi oss til brukere som stiller høye krav til telefonen sin, med en innpakning som skiller seg fra mengden. Denne modellen har alt man forventer av en smarttelefon i toppsjiktet, til en pris som er svært konkurransedyktig. Telefonen gir også umiddelbar utnyttelse av det nye mobile bredbåndstilbudet til Telenor, som gir superhastighet ved nedlasting til mobilen. Med slike hastigheter tilgjengelig på mobil styrkes smarttelefonen ytterligere som et effektivt verktøy for jobb og kommunikasjon, og en inngangsport til en verden av underholdning,” sier salgssjef Tor Slørdal i Huawei Norge.    

Med denne nye telefonen har Huawei valgt et design som skiller seg ut i mengden. Med sine rette, markante linjer, hvor form følger funksjon, låner Nero U9000 inspirasjon fra arkitektur og interiørdesign. Finishen på overflaten er i matt sort, som gir telefonen et neddempet uttrykk og jevn overgang mellom skjerm og chassis. Telefonen er under en centimeter tykk (99 millimeter), og med sin vekt på kun 134 gram vil den knapt merkes i håndvesken eller i lommen.    

”Nero U9000 har et distinkt design som er ment å skape følelser. Mens Huawei-telefoner tradisjonelt har hatt et mer avrundet design representerer denne modellen med sine rette linjer et forfriskende brudd med de overordnede designtrendene i  mobilbransjen. Vi tror dette vil appellere til en bruker som ikke er redd for å velge en telefon som skiller seg ut og skaper litt nysgjerrighet i omgivelsene,” sier Tor Slørdal.

Blant de forhåndsinstallerte programmene er fullverdig e-poststøtte for blant annet Exchange, lekre widgets, samt bredt utvalg av de mest populære Google-applikasjonene. Lanseringen av Nero U9000 skjer i samarbeid med Telenor, og de 100 første kundene som kjøper telefonen fra Telenor vil få en spesielt sammensatt velkomstpakke.  Denne pakken kompletterer opplevelsen av Nero U9000 som en telefon for et aktivt liv, både i jobb og på fritiden med en funksjonell og stilig trådløs høyttaler, som både kan brukes til konferansesamtaler, musikk og film, samt en elegant sløyfe – begge deler i sort utførelse. De 100 unike velkomstpakkene er tilgjengelig fra Telenor-butikkene og på Telenor.no.

Nero U9000 vil ha en veiledende pris på 2795,-

Spesifikasjoner: