LG Big-in steam

Pressemelding fra LG 8. juni 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

LG vasker klær på gamlemåten

LGs nye maskiner er inspirert av den tradisjonelle måten å vaske klær på – og vasker klesvasken din like skånsomt som man gjorde for hånd i gamledager.

Selv med 11 kg vaskekapasitet, tar ikke Big-in opp mer plass enn en standard vaskemaskin. Uansett om du vasker tre par jeans eller seks sett med sengetøy kan du vaske effektivt, og i tillegg unngå unødig sløsing av energi og forbruk. Big-in har et innebygget system som gjenkjenner vekten av tøyet, og tilpasser både vann-, tid- og energiforbruk deretter.

10 års garanti – ny teknologi gir bedre holdbarhet LG gir 10 års garanti på motoren, Direct Drive, i sine vaskemaskiner. Motoren er montert direkte på trommelen uten belter eller kullbørster som ofte blir slitt og må skiftes ut. I tillegg lager den mindre lyd og holder lengre enn vanlige vaskemaskiner.

Støynivået er også minimalt - under 54 decibel under sentrifugering. Big-in er utviklet med tanke på miljøet, og sparer derfor opp til 30 prosent mer energi enn andre A-klasse vaskemaskiner. Dette er det laveste energinivået ifølge nye EU-regler for energisparemerking (European Union Energy Label). Dampteknologien fjerner dessuten allergifremkallende støvmidler, som er viktig dersom man lider av allergi eller har følsom hud.

Fra gammeldags håndvask til ”elektronisk håndvask”

LGs innovative teknologi, 6 Motion, er innebygget i LGs premium-modeller med Direct Drive og gjenskaper måten man vasket tøy på i gamledager. I stedet for de vanlige vaskemaskinene som kun benytter seg av én bevegelse – tumbling, har LGs 6 Motion integrert en kombinasjon av seks ulike bevegelser. Alle typer stoff  behandles skånsomt, noe som hindrer at klærne slites og krøller seg. I tillegg er ikke forvask lenger nødvendig, noe som reduserer den samlede vasketiden.

LG Big-in steam er tilgjenglig i utvalgte butikker, til en veiledende pris på ca. 13 995 NOK.

Powered by Labrador CMS